Ufak dokunuşlar…

Birkaç ufak dokunuşla güzelliğinize güzellik katmak ister misiniz? Üstelik doğallığınızı bozmadan ve ifadeniz değişmeden…Avşar Estetik’ten Op. Dr. Dilek Avşar, merkezlerinde kadınlar arasında sık tercih edilen acısız ve ameliyatsız gençleşme ve güzelleşme

Ufak dokunuşlar…
BOTOX

Botoks kırışıklıkları açmak için kullanılan bir ilaçtır. Özellikle yüzde kaz ayağı denilen göz çevresindeki ince kırışıklıklara, alın bölgesi çizgilerine yapılır. Etkisi 3.günde başlayıp 1 hafta 10günde tam olarak oturur. Botoksun uygulandığı noktaların ve dozun önemi yüz ifadesinin oluşmasında önemlidir. Doğal yapılan botoks kişiye canlılık kazandırırken ifadesiz ya da maske yüz oluşumundan da korur. Botoks aynı zamanda terlemeyi önlemek amacıyla koltuk altı, avuç içi ya da ayaklara uygulanabilir. Botoksu biz kırışıklıkları açmak için kullanılan bir ilaç olarak bilirken, botox aşırı terlemeyi önlemek amacıyla koltuk altı, avuç içi ya da ayaklara uygulanabilmekte. Kırışıklık açma, aşırı terlemenin yanısıra, yapılan araştırmalarda botoks, migren tedavisinde de etkili bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor. Botox tedavisinin migren sıklığını da azalttığı kanıtlanmıştır ve bu durum hastalar için önemli faydalar sağlar. Migren ataklarının önlenmesi amacıyla baş, boyun ve omuz bölgesine uygulamadan sonra hastaların çoğu migren ataklarının azaldığını belirtmişlerdir. Terleme ve migren şikayetlerinin azalması, yoğun iş temposunun içinde şehir hayatında daha konforlu ve yaşam kalitesini arttıran bir durum...Yoğun toplantılar, iş stresi, günlük koşuşturmalar, sürekli tokalaşma, öpüşmeler... vb. zaten bizi oldukça yoruyor. Bir de aşırı terleme ya da migren şikayetimiz varsa bu, yaşamı daha da can sıkıcı hale getiriyor. İşte botox, tüm bunların tedavisinde etkili bir yöntem olarak karşımıza çıkıyor.

SOMON DNA

Cildimiz yaş, stres, hava şartları, yoğun çalışma, genetik faktörler vb nedenlerle canlılığını zaman içinde kaybeder, mat görünür. Cildin canlılığını arttırmak, daha taze, diri, fresh bir görünüm kazanmasını sağlamak için son zamanların en etkili uygulaması Somon DNA. Somon DNA ile yüzdeki doğal ifade değişmeden, ciltteki gençlik geri kazanılır. Parlayan ve ışıldayan cilt, tazelenmiş ve enerjik bir görünüm kazanır. Erkek somon balığının sperm hücrelerinden elde edilen somon DNA'sı hacminin yaklaşık 10 katı kadar su moleküllerini tutarak nem dengesini sağlar ve cildin beslenmesi, canlanması, yenilenmesine yardımcı olur. Somon DNA'nın kullanım alanları:

o Cilt yapısının düzenlenmesinde,
o Yüz, boyun-dekolte, el, dudak bölgelerinin yenilenmesi, onarımı ve gençleştirilmesinde,
o Göz çevresinin aydınlatılması ve yeniden yapılandırılmasında (şişlik ve koyu halkaların giderilmesinde),
o Hamilelik sırasında ve kilo alıp vermeler sonucunda oluşan çatlakların tedavisinde,
o Hormonal saç dönülmesi tedavisinde,
o Akne skarlarının tedavisinde,
o İç kol ve dizde görülen sarkma ve çatlak tedavilerinde kullanılır.

Görüldüğü gibi bu uygulamanın farklı kullanım alanları vardır. Dekolte bölgesi, vücutta diğer bölgeler ile birlikte saç dökülmesi tedavisinde de saç derisine etkili bir şekilde uygulanmaktadır. Yenilenen dokular sayesinde cilt etkili bir şekilde tedavi edildiğinden, DNA onarımı ile birlikte saç kökleri canlanır, beslenir, daha gür ve sağlıklı saçlara kavuşulmuş olur.

IŞIK DOLGUSU VE DİNAMİK DOLGU UYGULAMALARI

Genetik faktörler ya da yaşın ilerlemesiyle birlikte cilt elastikiyetini kaybeder ve ciltte boşluklar oluşmaya başlar. Boşlukları doldurmak, cildi beslemek, canlandırmak, daha volümlü ve estetik görünüm vermek amacıyla yapılan hazır dolgular, estetik dünyasının vazgeçemediği uygulamalar arasında. Yüzdeki boşlukların giderilmesinde kullanılan hyaluronik asit içerikli hazır dolgular laboratuvar ortamında üretilmiş su tutma özelliği olan maddelerdir.

Gülme çizgilerini silmede, dudaklara dolgunluk kazandırmada, elmacık kemiklerini belirginleştirmede, çene belirginleştirmede, gözaltlarının canlılığını arttırmada ve yüzün çöküklüklerinde rahatlıkla uygulanabilir.

Dudak dolguları, gülüş estetiğinde özellikle üst dudağın alt dudaktan hafif belirgin olması, gülerken diş etlerinin gözükmemesi ve dudakların yüzle uyumlu dolgunlukta olması önemlidir. Dudak dolguları hyaluronik asit içeriğiyle dudaklara volüm ve kontur kazandırır.

IŞIK DOLGUSU, Göz altı ve yüz ışık dolguları içerdikleri hyaluronik asitle boşlukları doldururken içlerindeki vitamin ve minerallerle de cilde ışık ve parlaklık verir. Göz altındaki çökmeyi gidermek renk koyuluğunu azaltmak için bir kez yapılması yeterlidir. Son dönemde ciltteki boşlukları doldurmada dolguların içeriklerinin daha da zenginleştirilmesiyle birlikte dinamik dolgular kullanılmaya başlandı. Bu dolguların en büyük özelliği cilde hacim kazandırıp beslerken lifting etkisi de yaratması. Işık dolgusuyla, cildiniz ışıldarken, dinamik dolgularla daha canlı, dinamik bir cilde kavuşun!

Avşar Estetik 0212 270 09 93
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.