Örümcek ağı maskesi de nedir?

Örümcek Ağı maskesi herkesin dilinde bu aralar. Ne işe yarıyor, nasıl kullanılıyor, nedir bu Örümcek Ağı? Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrah Op. Dr. Bülent Cihantimur'a sorduk...

Örümcek ağı maskesi de nedir?

Yaşlanma belirtilerine önlem almak isteyenlere, evde pratik bir şekilde uygulayabilecekleri ürünlerle, kullanım rahatlığı sağlayan Op. Dr. Bülent Cihantimur, "Örümcek Ağı maskesi ve Örümcek Ağı serumu cilt tarafından kolayca emilen, ölü hücreleri temizleyen ve cildin form kazanmasına yardımcı aktifler içeriyor" dedi.

Ürünler hakkında bilgiler veren Cihantimur" Örümcek Ağı maskesi stereoskopik 3D olarak adlandırılan 3 boyutlu bir toparlayıcı etkiye sahip. Örümcek Ağı maskesinin içerisinde kuru kolajen lifler bulunuyor. Bu kolajen lifler aşırı ince iplik yapısında ve cildin derin katmanlarına erişebilme özelliği bulunuyor. İçeriğindeki 4 farklı kuru kolajen belirgin bir sıkılaşma etkisi sağlıyor ve cildi toparlıyor. Maskenin yüze uyumlu ve güçlü yapısı yüzün ölü hücrelerden arınmasını, kolajen takviyesiyle gençlik kazanmasını ve sıkılaştırma etkisiyle form kazanmasını sağlıyor. Örümcek Ağı maskesinin içindeki kuru kolajen lifler Örümcek Ağı serumuyla birlikte aktif hale geliyor ve yüze yapışıyor. Bunun için temiz yüze önce Örümcek Ağı serumu sürülüyor ve ardından Örümcek Ağı maskesi yerleştiriliyor. Kuru kolajen liflerinin aktifleşmesi ve cildin derin katmanlarına ulaşabilmesi için 20 dakika cilt yüzeyinde, kuruyuncaya kadar bekleniyor. İşlem tamamlandıktan sonra Örümcek Ağı maskesi dikkatlice çıkarılıyor" açıklamasında bulundu.

Örümcek Ağı serumu

Örümcek Ağı serumu hakkında da bilgiler veren Cihantimur: "Örümcek Ağı serumu ise cilt katmanlarına derinlemesine inerek elastikiyet kaybını önleme ve bu katmanlarda dolgunlaştırma efekti sağlayan bir özelliğe sahip. Fomülasyonunda kullanılan aktif ajanlar, yaşlanma belirtilerinin önüne geçerek cildin kolajen üretimini desteklemeye yardımcı oluyor. Cildin parlaklık, canlılık ve tazelik kazanmasına fayda sağlayan Örümcek Ağı serumunu, yalnız başına Örümcek Ağı kreminden önce sabah akşam kullanabileceğiniz gibi ayrıca Örümcek Ağı maskesiyle birlikte etkinliğini artırmak amaçlı da uygulayabiliyorsunuz. Yaşlanma belirtilerinin önüne çok daha etkili bir şekilde geçebilmek için Doctor B Aktif Kozmetikleri serisinin 3 ürünü olan, Örümcek Ağı kremi ve Örümcek Ağı serumunu sabah akşam günde 2 defa kullanmanızı ve Örümcek Ağı maskesini ise haftada 2 kez kullanmanızı öneriyoruz" dedi.





6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.