Dekolte Plus’ta yaza formda hazırlanın!

Formunuz yaza hazır mı? Sıkı bir vücut ve ince bir görüntü kim istemez ki? Ahu Karaduman ve Tülin Akdeniz, Şaşkınbakkal’daki merkezleri Dekolte Plus’ta son teknolojik cihazlar ve diyetisyen önerileriyle sizi plajların en gözde kadını olmaya davet ediyor.

Dekolte Plus’ta yaza formda hazırlanın!

Sizi tanıyalım biraz…

Ahu Karaduman: 10 yıl önce tanıştım bu sektörle, yurtiçi ve dışında önemli eğitimler aldım. Güzellik merkezlerini ve uygulamaları yakından tanıma fırsatım oldu.

Tülin Akdeniz: LCC mezunuyum. Kendim için bir şeyler öğrenmek amacıyla başladığım eğitimim beni bu noktalara getirdi. 16 yıldır aralıksız olarak güzellik sektörünün içindeyim.

http://i.tmgrup.com.tr/samdan/2016/06/08/Haber/1465384203463.jpg

Formda gözükmek kadınlar için çok mu önemli?

Tülin Akdeniz: : Güzelliğe ve sağlıklı şekilde zayıflayıp formda görülmeye ilgi her geçen gün artıyor. İnsanların artık kilolu ve bakımsız olmaya tahammülleri yok. Her yaş grubundan ve her kültürel yapıdan birçok müşterimiz var. Sadece kadınlar değil erkekler de aynı özeni gösteriyorlar. İnsanlar bize bedenlerini emanet ediyorlar bu çok önemli bir sorumluluk, bilinçli ve doğru şekilde yaklaşmak lazım. Bizim bir konsept programımız var. 7 yıldır bizi başarıya götüren konseptimiz 3 önemli aşamayı kapsıyor. Diyetisyen, cihazlar ve spor. Sağlıklı kilo vermek, vücudu şekle sokmak, sonucu kalıcı hale getirebilmek için bu üçünün de doğru şekilde kombinlenmesi gerekiyor.

Ahu Karaduman: Bizden bilgi almaya gelen herkese ücretsiz vücut analizi yapıyoruz. Sistemin işleyişini anlatıyoruz. Ön görüşme yaptığımız kişinin doğru bilgilendirilmesi oldukça önemli, başarımızın sırrı bu diyebiliriz. Asıl önemli olan kişinin vücut yapısı ve şekline göre doğru cihazları tespit ederek, en iyi sonucu alabilecek cihaz programını oluşturmak ve gerektiğinde program değişikliği yaparak diğer cihazlar ile durumu desteklemek. Danışanlarımız genelde birkaç cihazı araştırarak bize bilgi almaya geliyor, ancak hangi cihazın ve sistemin vücuduna uygun olup olmadığına yine biz ekip olarak birlikte karar veriyoruz. Ayrıca ipek kirpikten kalıcı makyaja cilt bakımından çizgi, leke ve kırışıklık tedavisine kadar birçok güzellik hizmetimiz mevcut. Tüm ürünlerimizde en son teknolojilerden yararlanıyoruz. LPG, Venüs, Legacy, Lenf drenaj, G5, Lipostar ve daha birçok uygulamamız var.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.