Şimdi saçları ve cildi korumaya alma zamanı

Sonbahar günleri güzel de, gün içindeki ciddi ısı farkları ve kuvvetli rüzgarlar, hem saçları hem de cildi yıpratarak sonrasında keyif kaçırıyor. Şimdi bu olumsuz etkileri onarma zamanı. Kıştan önce saçlarımıza ve cildimize gereken özeni göstermemiz gerek

Şimdi saçları ve cildi korumaya alma zamanı

Nazan ORTAÇ

Uzun ve keyifli bir sonbahar yaşıyoruz... Güneş hala ısıtıyor, rüzgar kötü bulutları anından üzerimizden üflüyor... Ancak sohbahara mahsus olan, gün içindeki ciddi ısı farkları ve kuvvetli esen rüzgarlar, kah kırılan saçlar, kah pul pul dökülen bir cilt olarak vücudumuzda etkisini bırakıyor. Sert havasıyla cildi ve saçları yıpratan kışa girmeden önce hem yazın hem de sohbaharın yıprattıklarını şimdi yeniden onarma zamanı. Saçlarımıza ve cildimize özeni göstererek, onları sağlıklı yapılarına kavuşturabilir ve zor geçecek bir kışa hazırlayabilirsiniz. Kapsamlı dosyamızda sadece önerileri ve onarıcı ürünleri bir araya getirmedik, cemiyetin güzelliğiyle ünlü isimlerine kendi bakım sırlarını da sorduk.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.