Meltem Demir'in makyaj güncesi

Cemiyetin ünlü isimlerinden biri olan Meltem Demir ile Akatlar Art-Up’daki kuaföründe buluşarak ünlü makyaj sanatçısı Şengül Akalın’ın yaptığı makyajı görüntüledik. Meltem Hanım’ın makyaj çantasını da araladık.

Meltem Demir'in makyaj güncesi

Sağlıklı cildi ile dikkat çeken Meltem Demir, makyaj yaptığı zaman kendini iyi hisseden, morali yükselen isimlerden. Demir için cilt bakımı da makyaj kadar önemli bir konu ve düzenli olarak bakımlarını yaptırıyor, özellikle gece maskesi ile yatıyor. Doğal makyaj yaptırdığını söyleyen Meltem Hanım için takma kirpik makyaj çantasının olmazsa olmazı, sevdiği marka da Envy. Demir ile Art-Up Kuaför'de buluşarak ünlülerin makyaj sanatçısı Şengül Akalın'ın yaptığı makyajı görüntüledik ve makyaj çantasını araladık.

Meltem Demir, bir davete ya da akşam dışarıya çıkacağı zaman mutlaka ünlü make-up artisti Şengül Akalın'a makyajını yaptırıyor. Demir, Şengül Hanım'ın yaptığı makyajdan çok mutlu ayrıldığını söylüyor.

ŞEFTALİ TONLARI SEVİYOR
"Ten makyajında fondöten çok tercih etmiyorum. BB Cream sürerim; Burt's Bees en sevdiğim. Allık severim; şeftali ve pembe tonları. Highlighter ve konturu sadece özel bir yere gideceğim zaman yaptırırım. Allık olarak da Nars, Chanel, Dior kullanıyorum."

TAKMA KİRPİK OLMAZSA OLMAZI
"Göz makyajında olmazsa olmazım takma kirpik, çünkü maskara süremiyorum. Favori ürünüm de Gratis'lerde satılan Envy Takma Kirpik. Eyeliner da mutlaka sürerim, Dior Eyeliner. Çekik göz makyajı seviyorum. Farı, ancak özel bir yere gideceğim zaman kullanırım."

RUJ TUTKUSU VAR
"En sevdiğim makyaj malzemesi ruj, mat, parlak her türlü ruju severim. Nerede hoşuma giden ruj olursa, markasına bakmam alırım. Dior, Chanel çok sık kullanıyorum, son zamanlarda da Huda Beauty rujlarını sevdim. Dudak kalemi de kullanırım. Önce fırçayla kalemi dağıtırım, sonra ruj sürerim. Make Up Forever kalemlerini sevdim. Şeftali, pembe ve kahverengi tonlarını alıyorum."

Makyözü anlatıyor: "Meltem Hanım'ın makyajında olmazsa olmazı takma kirpik ve eyeliner. Cildi kusursuz, kapatma gereği hiç yok. Çok hafif BB Cream kullanıyorum. Minik gölgelendirmeler yaparak elmacık kemiklerini belirginleştiriyorum. Göz makyajında çekik görüntüyü seviyor, ben de far uygulaması yaparım mutlaka. Dudakları dolgun, sadece hafif tonlarla renklendiriyorum."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.