İpek Toplusoy'un makyaj güncesi

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan İpek Toplusoy ile ünlü make-up sanatçısı Nigar Kocaağa’nın makyaj stüdyosunda buluşarak makyajını görüntüledik. Toplusoy’un, makyaj çantasına da baktık.

İpek Toplusoy'un makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT

Fotoğraflar: Betül YAZICIOĞLU

Roman Mağazaları Başkan Yardımcısı ve ortağı Süleyman Toplusoy'un zarif eşi İpek Toplusoy'un makyajını mercek altına aldık. İpek Hanım ile ünlü make-up sanatçısı Nigar Kocaağa'nın Bebek'teki stüdyosunda buluşarak gündelik makyajını görüntüledik ve makyaj çantasının olmazsa olmaz ürünlerini konuştuk. Toplusoy için günlük makyajında allık, maskara ve nude tonlarda ruj yeterli oluyorken, özel bir yere gideceği zaman bol maskara ve eyeliner uyguluyor.

MAT TEN SEVİYOR
"Ten makyajında doğal görüntüyü seviyorum. Fondöten kullanmayı tercih etmiyorum çünkü cildimi parlattığını düşünüyorum. Mat cilt tonu seviyorum o sebeple pudra ve allık tercih ediyorum. Pudram Mac, allığım Nars. Allık olarak da şeftali tonlarını seviyorum, pembeyi yakıştırmıyorum. Shiseido Sunscreen BB Cream'i de güneşli günlerde tercih ediyorum."

ŞEFTALİ TONLARI SÜRÜYOR
"Göz makyajında genellikle maskara ve far sürüyorum. Eyeliner'ı sürmeyi çok beceremiyorum. Şeftali, kahve tonları far tercih ediyorum. Nyx ve Naked farlarını çok beğeniyorum. Maskara olarak da Mac ve Kiko Milano ürünlerini kullanıyorum."

NUDE TONLAR FAVORİSİ
"Dudak makyajında her zaman doğal, şeftali, nude gibi tonları tercih ederim ve mat dudak makyajını seviyorum. Nars'ın dudak kalemlerini çok beğeniyorum. Dolce Vita Nars favorim. Nuxe dudak balmını da severek kullanıyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"İpek Toplusoy'a gündüz çok rahatlıkla kullanabileceği, çok hafif bir baz uyguladım ve cilt tonunu eşitledim. Yine teninde hafif bir allık uyguladım, gözlerini belirlinleştirdim. Şeftali ve kahve tonlarıyla gözlerine buğu verdim, maskara sürdüm. Mat dudak makyajıyla da tamamladım. Toplusoy'un gözleri makyaja çok müsait, kirpikleri belirginleştirerk, kalem ile çerçevelediğimizde güzel bir derinlik kazanıyor. Genel anlamda hafif bir makyaj uygulanması doğru oluyor."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.