Alegra Levi'nin makyaj güncesi

Cemiyet hayatının ünlü simalarından Alegra Levi ile Ulus’taki kuaföründe buluşarak make-up artisti Neslihan Aydın’ın yaptığı makyajı görüntüledik. Levi’nin makyaj çantasını da aralayarak, kullandığı ürünleri öğrendik...

Alegra Levi'nin makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler FIRAT
Fotoğraflar: Emrah ABİ

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan Alegra Levi ile uzun yıllardır gittiği Ulus'taki Ercan Yılmaz Kuaför'de buluşarak make-up artisti Neslihan Aydın'ın yaptığı makyajı görüntüledik. Levi, gündelik hayatında çok az makyaj yaptığını ve genellikle doğal, sade makyaj görünümlerinden hoşlandığını söyledi. Alegra Hanım'ın olmazsa olmaz ürünlerinin maskara, siyah göz kalemi ve kırmızı ruj olduğunu öğrendik. Levi'nin hem makyajını görüntüledik hem de makyaj çantasının olmazsa olmaz ürünlerini masaya yatırdık.

BRONZ TONLARI SEVİYOR
"Ten makyajında çillerimin görüntüsünü sevdiğim için genellikle fondöten tercih etmiyorum. Bronz tonlarda allık kullanıyorum. Tercihim de Mac ve Kiko Milano allık. Bobbi Brown'nın renkli nemlendiricisi de favori ürünüm. Shiseido'nun güneş koruyuculuğu pudrasını da özellikle güneşli günlerde kullanıyorum."

SİYAH GÖZ KALEMİ VAZGEÇİLMEZİ
"Göz makyajında olmazsa olmazlarım siyah göz kalemi ve yoğun siyah maskara. Göz kalemi olarak Chanel vazgeçilmezim. Bazı zamanlar da mavi göz kalemi de sürüyorum. Far genellikle sürmem ama bazı gecelerde koyu kahve tonlarında far tercih ediyorum. Kaşlarımı Burberry'nin kaş kalemi ile boyuyorum. Maskara olarak da Nars'ı tercih ediyorum."

KIRMIZI RUJ TUTKUNU
"Dudak makyajında yıllardır vazgeçilmezim kırmızı ruj. Kırmızı rujun hemen her tonunu denedim, kullanıyorum. Bazen hiç makyaj yapmam sadece kırmızı ruj sürerim. Nars, Chanel, Burberry rujlarını kullanıyorum. Dudak kalemim de Kiko Milano. Açık tonlarda da pembeyi tercih ediyorum."

MAKYÖZÜ ANLATIYOR:
"Alegra Levi koyu makyajdan hoşlanmaz ve doğal tonları tercih eder her zaman. Kış aylarında genellikle kırmızı rujları kullanıyoruz. Yaz aylarında ise bu makyajda yaptığımız gibi gözlere ağırlık veriyoruz. Çilleri çok yakıştığı için ve kendisi de kapatmasını istemediği için cildine çok hafif bir fondöten sürüyorum. Elmacık kemiklerine de bazı zamanlarda hafifçe highlighter sürüyorum."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.