Özlem Gürsar'ın makyaj güncesi

Oggusto’nun kurucusu Özlem Güsar’a, Bobbi Brown Global Eğitim Direktörü Eliano Bossi makyaj yaptı. Güsar’ın makyajını görüntüledik ve makyaj çantasını araladık.

Özlem Gürsar'ın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler Fırat, Fotoğraflar: Betül Yazıcıoğlu

Cemiyet hayatının ünlü isimlerden Özlem Güsar için makyaj; sağlıklı, doğal ve kendisi gibi görünmeyi ifade ediyor. Geçen hafta Türkiye'ye gelen Bobbi Brown Global Eğitim Direktörü Eliano Bossi'nin Özlem Hanım'a yaptığı, doğal ve güzelliğini ortaya çıkartan ışıltılı makyajını görüntüledik. Makyaj çantasını da araladığımız Güsar'ın vazgeçilmez güzellik ürününün Chanel'in göz farları olduğunu öğrendik.

Özlem Gürsar makyaj yaptırdıktan sonra sanki 15 günlük tatilden dönmüş gibi sağlıklı ve doğal görünmeyi sevdiği için Eliano Bossi'nin dokunuşlarını "hayalimdeki makyaj oldu" diye yorumladı.

Ten makyajında doğallık
"Ten makyajında benim için en önemlisi renk tonu eşitlenmiş, sağlıklı ve taze bir cilt dokusu. Mutlaka cildimi makyaja hazırlayan baz uygularım ve favori ürünüm de Bobbi Brown Primer Plus Radiance SPF 35. Gündüz makyajını geceye çevirmek istediğimde de La Mer The Soft Fluid fondötenlerini tercih ediyorum. Allık olarak da şeftali, bronz tonlarını tercih ediyorum."


Göz farlarını seviyor
"Göz makyajında far kullanmayı seviyorum ve eyeliner'ı sadece gece çıkarken kullanıyorum. Göz farında favorim Chanel, renk konusunda gerçek bir sihirbaz. Mürdüm tonlarını kendime çok yakıştırıyorum. Bir de Nars'ın Erdem ile yaptığı romantik renk paleti de çok başarılı. Maskara da göz makyajında olmazsa olmazım, Diorshow maskara gerçek bir klasik benim için."

Dudaklara özel bakım
"Cildimle ilgili bir sorunum olmamasına rağmen dudaklarım inanılmaz hassas ve her zaman çok özel bakım gerektiriyor. Tom Ford'un rujları kalıcılığı, renklerinin sofistikasyonu ve dudaklarıma verdiği nem ile vazgeçilmezlerim arasında... Toprak, mercan ve şeftali tonları kendime yakın bulduğum renkler."

Makyözü anlatıyor
Doğal ve ışıltılı bir cilt görünümünü sevdiğini belirten Özlem Güsar'a makyaj öncesi baz ve ardından cilt tonunu eşitlemek için ince bir katman fondöten uyguladım. Yüz hatlarını ön plana çıkarmak için bronzlaştırıcı sürdüm ve kaşlarına da doğal ve belirgin görünüm vermek için kaş kalemi ile şekil verdim. Dumanlı bir göz makyajı yaparak volüm veren maskara ile makyajını tamamladık.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.