Şebnem Ercantür'kün makyaj güncesi

Cemiyet hayatının genç kuşak iş kadınlarından biri olan Şebnem Ercantürk, doğallığı ile dikkatimizi çeken isimlerden biri. Ercantürk ile Nişantaşı’nda buluşarak hem makyajını görüntüledik hem de makyaj çantasında neler taşıdığına bir göz attık.

Şebnem Ercantür'kün makyaj güncesi

Yazı:Gülçin İşler Fırat, Fotoğraflar: Koray Işık

Bodrum'un ünlü oteli Bella Sombra'nın sahibi, başarılı iş kadını Şebnem Ercantürk, makyaj söz konusu olduğunda doğallığı tercih ettiğini söylüyor. Yüz ifadesini değiştirmeyen makyajları beğendiğini ve simli görüntülerden hoşlanmadığını belirten Şebnem Hanım ile Nişantaşı'ndaki Bugo Güzellik Stüdyosu'nda buluşarak make up artisti Burçin Göksu'nun yaptığı makyajı görüntüledik.

Bronz tonları seviyor
"Gündelik hayatımda fondöten kullanmıyorum ama özel bir yere gideceğim zaman Nars'ın şeffaf bir fondöteni var onu tercih ediyorum. Allık olarak bronz tonları tercih ediyorum, Mac ve Guerlain allıklarını beğenerek kullanıyorum."

Mat ve parlak rujları seviyor
"Dudak makyajında nude ve doğal renkleri tercih ediyorum. Mat tonları da parlak tonları da seviyorum. Chanel'in uzun süre kalıcılığını koruyan rujlarını çok beğeniyorum. Kırmızı ruj sürmek istediğimde favorim Mac Russian Red ve Chanel'in bordo tonu."

Maskara olmazsa olmazı
"Göz makyajında günlük hayatımda sadece kalem çeker, maskara sürerim. Gece bir yere gideceğim zaman ise gold, gümüş tonlarda göz farı ile siyah göz kalemini göz içine sürüyorum, üstüne de ince bir eyeliner çekiyorum. Göz kalemim Chanel, maskaram Dior, eyeliner'ım da Marc Jacobs."


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.