Begüm Gazioğlu Ballı'nın makyaj güncesi

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden biri olan Begüm Gazioğlu Ballı’nın makyajını beğenerek takip ediyoruz. Ballı ile Acarkent’teki kuaförü Özlem Sağıroğlu’nda buluşarak makyajını görüntüledik ve makyaj çantasını araladık

Begüm Gazioğlu Ballı'nın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler Fırat, Fotoğraflar: Betül Yazıcıoğlu

Begüm Gazioğlu Ballı, cemiyet hayatının bakımlı, alımlı ve makyajını beğenerek takip ettiğimiz isimlerinden biri. Begüm Hanım ile 5 yıldır tanıştığı make-up artisti Özlem Sağıroğlu'nun Acarkent'teki kuaför salonunda buluşarak makyajını görüntüledik. "Makyaj benim için bakımlı olmayı ifade ediyor" diyen Ballı, gündelik hayatında hafif bir makyaj yapıyor. Begüm Hanım'ın hem makyajını görüntüledik hem de makyaj çantasını aralayarak kullandığı ürünleri öğrendik.

Begüm Gazioğlu Ballı, makyözü Özlem Sağıroğlu'ndan başkasına makyajını emanet etmiyor ve "Özlem benim hayat kurtarıcım, her zaman güvenle makyajımı ona teslim ederim" diyor.

Bronz tn görüntüsünü seviyor
"Kusursuz, renk tonu eşit ve bronz ten seviyorum. Ten makyajında gündüzleri Dior'un BB Cream'ini gece makyajında ise Dior Nude Skin fondöteni kullanıyorum. İnce yapılı, şeffaf bir ürün. Highlighter olarak Becca ve Anastasia Beverly Hills favorilerim. Allığım da Mac, şeftali tonlarında genellikle tercih ediyorum."

Göz makyajına ağırlık veriyor
"Göz makyajına ağırlık vermeyi seviyorum özellikle gece dışarı çıkacağım zaman. Gündüz ise sadece eyeliner ve maskara sürerim. Kalıcı eyeliner var gözlerimde ve kaşlarımda da kontur. Gece ise smokey eyes seviyorum, toprak, mercan, bakır tonlarını tercih ediyorum. Far tercihlerim Mac, Anastasia Beverly Hills. Maskaram Dior, Eyeliner olarak da Sephora'nın ince bir eyeliner'ı var onu kullanıyorum."

Nude tonları tercih ediyor
"Dudak makyajını genellikle doğal, nude tonlarda tercih ederim, asla kırmızı ruj sürmem, hiç hoşlanmam. Givenchy, Dior, Chanel rujları beğenerek kullanıyorum. Genellikle şeftali, doğal dudak rengi tonları, bazen de toprak tonlarını seviyorum."

Makyözü Anlatıyor
"Begüm Hanım bronz ten makyajını çok seviyor. Gözlerde de smokey eyes ve far ile dağıtılmış göz makyajını çok beğeniyor. Begüm Hanım'a makyaj yaparken genellikle gözlerini ortaya çıkartıyoruz. Tende Mac'in Studio Fix'ini kullandım bu makyajda, kontur uyguladım, elmacık kemiklerini ön plana çıkarmak için. Pudra ile sabitledim. Dudaklarda da genellikle doğallı tercih ediyoruz."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.