Özlem Kaymaz'ın makyaj güncesi

Eski Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz ile Beauty Re Touch’ta buluşarak ünlü makyaj sanatçısı Erdem Şahanlı’nın yaptığı makyajı görüntüledik. Kaymaz’ın makyaj çantasındaki favori ürünlerini de öğrendik

Özlem Kaymaz'ın makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler Fırat, Fotoğraflar: Canan Yetişti Satkın

Özlem Kaymaz, 1992 Türkiye Güzeli olduğu yıllardan bu yana güzelliğini koruyan isimlerden biri. Artık eski yıllara nazaran yok gibi duran, doğal makyaj tarzlarını beğendiğini söyleyen Kaymaz ile buluşarak hem makyajını görüntüledik hem de makyaj çantasını araladık. Özlem Hanım, uzun yıllardır beğenerek kullandığı Korres'in cilt bakım ve makyaj ürünleri ile Sisley'in göz altı kapatıcısını çok seviyor.

Gündelik hayatta kendi makyajını yapan Özlem Kaymaz, Beauty Re Touch'ta makyaj sanatçısı Erdem Şahanlı'nın yaptığı makyajı da beğendiğini belirtti.

Bronzer kullanıyor
"Ten makyajında BB Cream kullanmıyorum, makyaj malzemesinde SPF içerik sevmiyorum. Fondöten yıllarca Mac'in kullandım. Son yıllarda Essence'in fondötenini kullanıyorum hem çok uygun hem de çok iyi sonuç veriyor. Allık olarak şeftali tonlarını seviyorum ama genellikle bronzer kullanırım, elmacık kemiklerime uygularım."

Kırmızı ruju sevmiyor
"Dudaklarımı dolgun ve kalın bulduğum için genellikle doğal dudak makyajını tercih ediyorum. Kırmızı ruj hiç sürmem, öyle bir resmim bile yoktur. Dudak kalemini uyguluyorum ve lipgloss ile dudaklarıma dağıtıyorum. Dudak kalemim dudağımdan bir ton koyu olur.

Göz farıyla dağıtıyor
"Göz makyajında mutlaka koyu kahverengi göz kalemi kullanırım. Gözlerimin içine hem de üstüne uyguluyorum. Bir de hiç vazgeçmediğim bir göz farım var, kızıl kahve tonunda, hem hafifçe gözaltına hem de gözümün üstüne dağıtıyorum."

Makyözü anlatıyor
"Özlem Kaymaz'a onun alışkanlıklarının dışına çıkmadığımız, gündelik hayatında rahtlıkla kullanabileceği bir makyaj yaptım. Bu makyajda renkli nemlendirici kullandım, yoğun bir fondöten kullanmaya gerek yok Kaymaz'ın cildi için.Bronzer ile yüzünü boyutlandırdım, kontur yaptım. Gözlere ağırlık verdiğimiz soft ve kahve tonlarında bir makyaj tercih ettik.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.