Tuba Peksayar'ın makyaj güncesi

Cemiyet hayatının renkli isimlerinden biri olan Tuba Peksayar ile Nişantaşı’ndaki kuaförü Mehmet Tatlı’da buluşarak makyaj uzmanı Nurten Tatlı Bal’ın yaptığı makyajı görüntüledik.

Tuba Peksayar'ın makyaj güncesi

Yazı: gülçin İşler Fırat, Fotoğraflar: Canan Yetişti Satkın

Hediyeniz.var platformunun kurucusu, cemiyet hayatının renkli isimlerinden biri olan Tuba Peksayar ile makyajını görüntülemek için Nişantaşı'ndaki kuaförü Mehmet Tatlı'da buluştuk. Peksayar'ın makyajını makyaj sanatçısı Nurten Tatlı Bal yaptı. Tuba Hanım'ın makyaj çantasını da aralayarak kullandığı kozmetik ürünlerini öğrendik.

Tuba Peksayar, uzun yıllardırNişantaşı'ndaki Mehmet Tatlı kuaförde makyajını yaptırıyor. Peksayar için ünlü makyaj uzmanı Nurten Tatlı Bal, makyaj denilince vazgeçilmezi.

Bronz görüntüyü seiyor
"Ten makyajında doğal görüntüyü tercih ediyorum. Chanel Vitalumiere Fluide 60 kullanıyorum, yapısı çok ince olduğu için kendimi rahat hissediyorum. Koyu renk allık sürüyorum.Yanaklarıma da mutlaka highlighter sürerim."

Kirpiklere önem veriyor
"Göz makyajında kirpikler benim için çok önemli. Artık maskara kullanmıyorum onun yerine takma kirpik kullanıyorum. Göz farı çok az sürüyorum, toprak ve nude tonlarını seviyorum."

Doğal dudak makyajı tercihi
"Ruj olarak çok fazla markanın ürününü denedim ama şu sıralar kullandığım iki üründen de çok memnunum. Yumuşaklık hissi veren dudak kalemi. Rujumu sürekli tazelemekten hoşlanmadığım için de Revlon ColorStay Boundless Brandy kullanıyorum."

Makyözü anlatıyor
"Tuba Peksayar, uzun yıllardır makyajını burada yaptırıyor. Günlük kullanıma uygun yaptığım bu makyajında ilk olarak cilt bazı uyguladım. Üzerine ince dokulu bir fondöten sürerek pürüzsüz bir ten oluşturdum, toprak, şefatli tonlarında allık ve ruj uyguladım. Gözlerine de far sürerek takma kirpik taktım"


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.