Melis Murathanoğlu'nun makyaj güncesi

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden biri olan Melis Murathanoğlu ile Nişantaşı’ndaki Bugo Güzellik Stüdyosu’nda buluşarak make up artisti Sena Yılmaz’ın yaptığı makyajı görüntüledik

Melis Murathanoğlu'nun makyaj güncesi

Yazı: Gülçin İşler Fırat, Fotoğraflar: Koray Işık

Cemiyet hayatının dikkat çeken, isimlerinden biri olan Melis Murathanoğlu ile Nişantaşı'ndaki Bugo Güzellik Stüdyosu'nda buluştuk. Melis Hanım'ın makyajını görüntüledik ve makyaj çantasını araladık. Murathanoğlu, günlük, hafif makyaj görünümden hoşlanmadığını eğer makyaj yaptıracaksa abartılı makyajı sevdiğini belirterek özellikle de koyu göz makyajını beğendiğini söyledi. Bu arada Melis Hanım'ın çantasında ise her zaman Mac pudrası olurmuş.

Melis Murathanoğlu makyaj yapmayı da yaptırmayı da çok sevdiğini söylüyor. Murathanoğlu'nun makyaj denilince vazgeçilmez duraklarından biride Nişantaşı'ndaki Bugo güzellik...

Ten makyajı pürüzsüz olmalı
"Ten makyajında kapatıcı etkisi yüksek, pürüzsüz ten görünümü sağlayan ürünleri kullanıyorum. Açık tenliyim ve bronzlaşmayı sevmem. Pembe ve toprak tonu allıkları seviyorum."

Göz makyajında abrtı seviyor
"Göz makyajında 'smokey eyes' seviyorum ve abartılı göz makyajını çok beğeniyorum. Far sürmeyi seviyorum. Toprak, bakır ve siyah tonları favorim. Takma kirpik takmayı da çok severim."

Tercihi nude tonlardan yana
"Dudaklarıma ruj sürmeyi ise hiç sevmem sadece en açık tonlarda parlatıcı, nemlendirici ürün sürüyorum. Göz makyajında koyu tonları tercih ettiğim için dudaklarımı natürel bırakıyorum. Nude tonlarını beğeniyorum."

Makyözü anlatıyor:
"Melis Murathanoğlu'na kızıl kahve tonlarında, gözlerini ön plana çıkarttığımız dumanlı göz makyajı yaptım. Teninde de pürüzsüz görüntüyü yakalamak adına kapatıcı ve fondöten kullandım, gölgelendirme yaparak yüz hatlarını belirginleştirdim. Yanaklarda allık çok hafif uyguladım ve üzerine highlighter sürdüm. Dudaklarına da Melis Hanım'ın istediği gibi nude tonlar kullandık"

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.