Kırmızının çekici etkisi

Kırmızı ruj artık sadece gecelerin rengi değil! Hem gündüz hem de gece makyajında doğru makyaj stilini uygulayarak, rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Kırmızının çekici etkisi

Eskiden sadece özel davetlerde ve gece stilinde kullanılan kırmızı ruj, seviye atladı. Hem gündüz hem gece, ister spor stilde isterseniz de iddialı bir kombinle kırmızı ruj odaklı bir makyaj rahatlıkla kullanabilirsiniz. Kırmızı rujun sunduğu çekiciliği de göz ardı etmemek gerek. Ancak kırmızı ruj kullanacağınız bir makyajda odak noktası sadece dudaklar olmalı, sakın unutmayın. Cildinizin pürüzsüz gözükmesine ama fondötenden boğulmamasına dikkat edin. BB veya CC kremler bu doğal görünümler için gerçekten çok başarılı. Gözlerinize hafif ışıltılı, natürel tonlardaki farlarla derinlik katıp, incecik bir eyeliner çekebilirsiniz. Bol bol maskara uygulamayı da unutmayın. Böylelikle abartısız ama hem dikkat çekici hem de keskin bakışlara sahip olacaksınız. Yanakları pembe veya kırmızı yerine şeftali ve bronz tonlarda hafif renklendirin ve son dokunuşu çarpıcı bir kırmızı ruj ile yapın.

MARC JACOBS, ALLIK

NARS, CLIMAX MASKARA

FENTY, KAPATICI

ERBORIAN, CC KREM

BECCA, BE A LIGHT AYDINLATICI PALET

SHISEIDO, ESSENTIALIST FAR PALETİ

BENEFIT, ROLLER LINER LİKİT EYELINER

BOBBI BROWN, CRUSHED LIQUID RUJ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.