Sivilce izleri için evde hazırlayabileceğiniz maske önerileri!

Canınızı sıkan en önemli sorunlardan biri sivilceler ve izleridir. Cilt görünümünüzü güzelleştirmek ve sivilce izlerini yok etmek için makyaj yeterli olmaz. Sorunun derinine inerek ortadan kaldırmak en doğru çözüm olacaktır. Sizler için evde kolayca hazır

Sivilce izleri için evde hazırlayabileceğiniz maske önerileri!

Sivilce izleri büyük bir dert gibi görünse de aslında doğru bakımla kurtulmak mümkündür. Bunun için bıkmadan düzenli bir şekilde doğal maskelerden uygulamak gerekir. Böylece hem sorundan kurtulur hem de cildinize bakım yapmış olursunuz. Sivilce izleri için doğal maske önerileri ile sizleri başbaşa bırakıyoruz.

LİMON MASKESİ

Sadece evinizdeki limon ve bal ile yapacağınız bu maske sayesinde sivilce izlerinizden kurtulmanız mümkün. Direk sivilce izlerinize uygulayarak biraz bekletip yıkayabileceğiniz gibi önce ısıtıp soğuduktan sonra da uygulayabilirsiniz.



ÇİLEK MASKESİ

Çilek ve yoğurt ikilisi cildinizdeki sivilce izlerinden kurtulmanız için oldukça faydalıdır. Ezdiğiniz çileklere bir miktar yoğurt ekleyerek sivilcelerinizin üzerine sürebilir, bir süre bekledikten sonra durulayabilirsiniz.



YUMURTA MASKESİ

Sadece yumurta akının kullanılacağı bu maske sivilce izlerinin geçmesinde faydalıdır. Bal ve limon suyu da ekleyerek sivilcelerinize sürebilirsiniz. Haftada 1 ya da 2 kez uygulayarak 15 dakika bekletmeniz yeterli olacaktır.



ZERDEÇAL MASKESİ

Zerdeçal çok kuvvetli bir bitkidir. Güneş lekeleri, sivilce izleri gibi sorunlar için birebirdir. Toz zerdeçalın içerisine bal, yoğurt ya da süt, limon suyu ve elma sirkesi gibi faydalıları da ekleyince sonuç çok iyi olacaktır.



TARÇIN MASKESİ

Hücre yenilenmesini sağlayan tarçın sivilce izlerinin de geçmesi konusunda hızlandırıcı bir özelliğe sahiptir. Antioksidan özelliği ile öne çıkan tarçın, sivilceleri iyileştirir. Sivilcelerin yarattığı kızarıklıklara ve şişliklere de iyi gelir. İçine bal ekleyerek daha etkili olmasını sağlayabilirsiniz.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.