Cildinizi yenilemeye hücrelerinizden başlayın

Yaşlanma, kalıtsal unsurlar ve dış etkenlerin etkisi ile cildimiz hücresel düzeyde canlılığını kaybeder. Cildin kalınlığı, elastikiyeti, nemi yani kısaca cilt kalitesi azalır. Bu da ciltte sarkmalara, kırışıklıklara ve parlaklık kaybına sebebiyet verir.

Cildinizi yenilemeye hücrelerinizden başlayın

İyi yaşlanmak, yaş alma sürecinin kontrollü meydana gelmesini sağlamak bugün estetik tıbbın belirlediği en önemli hedeftir. Bu hedefe giderken hem tüm beden hem de deri sağlığımızın en üst düzeyde olması için düzenli bakım çok önemlidir. Gerçekleştirilecek bilgisayarlı deri analizleri ve uzman görüşleri ile deri, deri altı değerlendirilir ve uzun dönem tedavi ve takip protokolleri kişiye özel oluşturulur. Cilt bakımında yeni uygulama, Saflaştırılmış DNA... Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Prof Dr Reha Yavuzer, Nucleofill saflaştırılmış DNA Işıltısı ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Yaşlanan Deride:
Derinin canlı tabakasında incelme olur
Kollajen doku azalır
Hyaluronik asit azalır
Elastikiyet azalır
Damarların dayanıklılıkları azalır
Pigmentasyon dengesi bozulur
Derinin kendini onarım yeteneği azalır
Derinin nemi azalır
Parlaklık azalır
Genel dayanıklılık azalır
Yararlı bakteri dengesi bozulur

Cilt sadece güzel görünmekle kalmamalı, aynı zamanda sağlıklı olmalıdır. Çünkü sağlıklı bir cilt bütün tedavi yaklaşımlarına daha iyi cevap verir ve de daha yavaş ve güzel yaşlanır. Bu amaçla cildin üzerinden temizlenmesi ve altının da yeterli besinle desteklenmesi gerekir.

Deri altının beslenmesi:
Nem
Vitamin
Mineral
Protein

Saf DNA (DNA Işıltısı),cildi gençleştirmek ve sağlığını koruma altına almak icin geliştirilmiş, yüksek konsantrasyonda doğal polinukleotitler içeren yenilikçi canlandırıcı,biyo-uyarıcı jel serisidir. Saf ve yeni nesil DNA fragmanzincirleri içerdiğinden, alerjik reaksiyonlar dahil yan etkisi olmayan enjekte edilebilen forma sahiptir.

Saflaştırılmış DNA Işıltısı enjeksiyonu:
Nem de artış
Serbest radikallerde azalma
Serbest radikallere direncin artması
Kollajen üretiminde artış
Elastikiyet artışı

Önemli ve diğer tedavilerden ayırıcı özelliği biyo-uyarıcı etkisidir. Biyo-uyarıcı etki hem nükleotitlerin fibroblastların hücre zarı reseptörlerini aktive etmesiyle, hem de enzimatik işlemi sırasında ortaya çıkan metabolitleri sayesinde olmaktadır. Bundan dolayı yavaş ve süreklibir etki gösterir. Bunu kısaca söylemek gerekirse deri altını uyarır ve gerekli doku üretimini arttırır.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.