Victoria Beckham: ''Nicola harika, tatlı ve kibar, sevimli ve sıcak kanlı bir kadın''

Victoria ve David Beckham çifti, dört çocuklarını da büyüttü. Hatta artık resmi olarak kayınvalide ve kayınpeder bile oldu.

Victoria Beckham: ''Nicola harika, tatlı ve kibar, sevimli ve sıcak kanlı bir kadın''

46 yaşındaki Victoria Beckham ve 45 yaşındaki David Beckham'ın en büyük oğlu 21 yaşındaki Brooklyn bir süre önce Amerikalı oyuncu Nicola Peltz ile nişanlandı. Büyük bir mutlulukla haberi sosyal medyadan duyuran Victoria Beckham'ın, gelini Nicola Peltz'in gelinliğini bile tasarlamaya başladığı haberleri basına yansıdı.

Sosyal medya paylaşımlarından da görüldüğü gibi hem Victoria Beckham hem de David Beckham, oğulları Brooklyn'in nişanlısı Nicola Peltz'i çoktan benimsedi ve kendi kızları gibi seviyor.

Victoria Beckham, Mark Heyes'in sohbet programına konuk oldu ve gelini hakkında hissettiklerini anlattı.

Victoria Beckham, Nicola Peltz hakkında oğlu Brooklyn'i kast ederek "Daha sevilmeye layık bir hanımla tanışmasını isteyemezdik" dedi.

Beckham ayrıca, Nicola Peltz ile ilgili olarak "Onlar çok mutlu. Nicola harika, tatlı ve kibar. O çok sevimli ve sıcak kanlı bir kadın" diye konuştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.