En stil sahibi hamile

Türkiye’nin en iyi giyinen kadınlarının basında gelen oyuncu Hande Ataizi, hamileliginde de stilinden ödün vermiyor. Ataizi, sıcak havalara ve büyeyen karnına ragmen hep çok sık

En stil sahibi hamile
Hem yasam tarzıyla hem de stiliyle Türkiye'nin sırı dısı oyuncularından olan Hande Ataizi, kendine özgü tarzıyla büyük begeni topluyor. Maskülen stilini, avangart ve klasik parçalarla birlestiren Ataizi, hamileliginde de tarzından ödün vermedi. Düzenli yaptıgı spor sayesinde hamileliginde çok fazla kilo almayan güzel oyuncu, genelde tek renk giyinerek göbegini kamufle ediyor. Arada kıyafetine eklektik parçalar da ekleyerek, stiline hareket katıyor. Agustosun son haftasında dogması beklenen oglu için son hazırlıklarını tamamlamak için sık sık alısverise çıkan Ataizi, objektiflere rahat ama stil sahibi seçimlerle yansıyor.
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.