Seba'yı binlerce kişi uğurladı

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, geçtiğimiz hafta 88 yaşında hayata gözlerini yumdu. Seba’nın cenaze töreni spor, iş, siyaset ve cemiyet dünyasından binlerce ismin katılımıyla gerçekleşti.

Seba'yı binlerce kişi uğurladı

Beşiktaş Onursal Başkanı Süleyman Seba, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede geçtiğimiz hafta 88 yaşında hayata gözlerini yumdu. Seba'nın cenaze töreni için naaşı önce, Akaretler'deki kulüp binasında yapılan törenin ardından inşaat çalışmalarının hala devam ettiği siyah-beyazlıların yeni stadı Vodafone Arena'ya getirildi. Burada ise binlerce Beşiktaşlı'nın katılımıyla yapılan tören, unutulmaz anlara sahne oldu. Süleyman Seba'nın Dolmabahçe Camii'ndeki cenaza namazına ise Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bakanlar, milletvekilleri, Beşiktaş Kulübü'nün yöneticileri ile iş, cemiyet ve spor dünyasının ünlü isimleri katıldı. Seba'ya son görevini yerine getirmek isteyenler camiye sığmadı. Cenaze namazının ardından Süleyman Seba'nın cenazesi gözyaşları arasında Feriköy Mezarlığı'na defnedildi.

Soner GÖMLEKSİZ

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.