'Cem Bodrum'da kaçamak yapmış'

Fotoğrafçı Sinem Poyraz ile kısa süreli bir ilişki yaşayan Cem Yılmaz'ın, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da kaçamak yaptığı iddia edildi.

'Cem Bodrum'da kaçamak yapmış'

Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' programının sunucularından Oya Aydoğan, ünlü komedyenin Bodrum'da bir gece kulübünde tanıştığı bir kadını Türkbükü'ndeki villasında ağırladığını söyledi. Aydoğan; Yılmaz'ın ismi bilinmeyen kadına kahvaltı hazırladığını da belirtti. Aydoğan'ın açıklamaları şöyle: "Cem Yılmaz; Mehmet Aslantuğ ve Ozan Güven geçtiğimiz günlerde Bodrum'da hep birlikte gece gezmesine çıkmış. Cem Yılmaz, o gece bir kadınla tanışmış. Onu Bodrum'daki evinde ağırlamış, hatta sabah olduğunda ona kendi elleriyle kahvaltı hazırlamış. Kahvaltı bittikten sonra da evine kadar bırakmış. Şimdi ise o kadın, 'Acaba Cem arar mı?' diye cep telefonunu elinden düşürmüyormuş."

ABD TURNESİNDEN 4 MİLYON LİRA ALACAK

Önümüzdeki ay 'STANDARTCY' isimli gösterisiyle Amerika turnesine çıkacak olan Cem Yılmaz'ın ne kadar kazanacağı ortaya çıktı. ABD'de; New York, New Jersey, Washington, Boston ve Miami olmak üzere beş kentte gösteri yapacak olan ünlü komedyen; biletleri 117.5, 146.5 ve 175.5 dolardan satışa çıkan gösterilerden 4 milyon lira kazanacak. Yılmaz, Ekim ayı boyunca devam edecek olan gösterilerinin her birinde yaklaşık 2 bin 500 izleyicinin karşısına çıkacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.