Süreyya artık Miami'de yaşayacak!

Süreyya Yalçın, Antakyalı sevgilisi için Türkiye ile irtibatı kopardı.

Süreyya artık Miami'de yaşayacak!

Sosyete ve sanat camiasında son birkaç yıldır pek bir moda olan 'Antakyalı sevgili' modasının son takipçilerinden biri de Süreyya Yalçın olmuştu. Dünyanın en zenginleri listesine giren merhum Faruk Yalçın'ın kızı olan Süreyya, Antakyalı sevgilisini Miami'de bulmuştu. Yalçın; en istikrarlı ilişkisini yaşadığı Tugay Gökkaya ile Nisan'da Miami'de yollarını ayırıp Gökkaya'nın da arkadaşı olan Ozan Baran ile yeni bir aşka yelken açmıştı!

Yazın bir dönem Bodrum'da tatil yapan, Maya Portakal-İbrahim Bitargil'in Hatay Arsuz'daki düğün törenine de birlikte katılan aşıkların arasına bir süre önce hasretlik girmişti. Miami'de yaşayan Baran, işlerinin başına Miami'ye dönmüştü. Aşkını kıtalararası yaşamak istemeyen Süreyya'nın, dün sabah Türkiye'ye veda edip sevgilisinin yanına Miami'ye uçtuğunu öğrendim. Mutluluktan ayakları yere basmadığı konuşulan Süreyya, önümüzdeki yaza kadar Türkiye'ye dönmeyip Miami'de sevgilisinin dizinin dibinde oturacakmış! 'Gözden ırak olan gönülden de ırak olur' diye düşünen Süreyya, sevgilisinden uzak kalmama kararı almış.

Bülent CANKURT

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.