Şen Ailesi'nde şok!

Ali Şen'in gelinleri birbirleriyle irtibatı koparmış.

Şen Ailesi'nde şok!

Fenerbahçe'nin efsanevi başkanı Ali Şen, Mayıs ayında hayatının en büyük acısını yaşamış; 17 yaşındaki torunu Alp Ali Şen'i talihsiz bir trafik kazasında kaybetmişti. Aile kavramına çok önem veren, eşi, çocukları, gelinleri ve torunlarının üzerine titreyen, özel günler başta olmak üzere her fırsatta aileyi bir araya toplayan Ali Bey'in şimdi de başka bir dertten muzdarip olduğunu öğrendim! Çünkü Ali Bey'in büyük gelini Begüm Şen ile küçük gelini Aslı Şen, köprüleri tamamen atmış!

Hiçbir zaman çok yakın olmasalar da, birbirlerine saygı ve sevgi duyan iki arkadaş olduklarını söyleyen eltilerin arasına neyin girdiğini kimse bilmiyor! Ancak eltilerin irtibatı tamamen koparması, sosyetedeki Top 10 dedikoduda bir numarada; herkes bunu konuşuyor. Galiba aralarındaki gerginlik eskiye dayanıyor. Çünkü Aslı Şen'in, Alp Ali'nin 28 Haziran'daki 40 mevlidine gitmediğini de duymuş, inanmamıştım. Hatta bu olay bana, Aslı Şen'in 'istenmediği yere gitmediği' şeklinde aktarılmıştı. Eltilerin küs olmasına en çok üzülen de, kayınpederleri Ali Şen'miş. Zaten tarifsiz bir acıyla baş etmeye çalışan Şen Ailesi, umarım bu küslüğün üstesinden gelmeyi başarır.

Bülent CANKURT

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.