Çocuklar için ÇABA’ladılar

ÇABA Derneği’nin çocuklar yararına düzenlediği gecede Sezen Aksu ve 3 Adam; ÇABA Show isimli bir gösteri sundu. Gecede İdil Fırat da bir şarkı söyledi.

Çocuklar için ÇABA’ladılar

Sezen Aksu ve 3 Adam, önceki akşam ÇABA Derneği'nin 10'uncu yıl dönümü nedeniyle Lütfü Kırdar Kongre Sarayı'nda düzenlenen gecede sahneye çıktı. ÇABA Show isimli gösteriyi; Türkan Sabancı, Dilek Sabancı, Sevil Sabancı, Ayşegül Dinçkök, Sertab Erener, Demet Akbağ, Ayşegül Toplusoy, Fani Aysal ve Gül Sunal gibi isimler izledi. Geceden elde edilen gelir, Florya Çocuk ve Gençlik Merkezi'nin inşaatı için kullanılacak. Sahnede sürpriz isimleri ağırlayan Sezen Aksu'nun ilk konuğu oğlu Mithat Can Özer oldu. Mithat Can, "Kendimi bildim bileli annem sahnede şarkı söyleyen, içinden geldiği gibi oynayan bir kadındır. O benim canım annem" dedi. Oğlunun sözleri üzerine duygulanan Sezen Aksu, Mithat Can Özer'e sarılarak öptü. Gecenin sürprizi ise ÇABA Genç Eş Başkanı İdil Fırat'ın söylediği Sezen Aksu şarkısı oldu. Aksu'nun "Bu çocuk küçüklüğünden beri çok yeteneklidir" dediği İdil Fırat, 'El Gibi' adlı parçayı söyledi.

Gökhan GÖKDUMAN/GÜNAYDIN

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.