'Lambalarımı geri getirin'

Ceyda Balaban’ın verdiği yılbaşı partisine yıldız yağdı. Balaban, bazı ünlü konukların partideki göz şekilli lambaları alıp götürdüğünü söyledi.

'Lambalarımı geri getirin'

Stil danışmanı Ceyda Balaban, önceki gece Bebeköy'deki Backyard'da yeni yıl partisi verdi. Mehmet Koryürek'in DJ'lik yaptığı partiye adeta yıldız yağdı. Sanat, televizyon ve cemiyet dünyasından pek çok ünlü ismin akın ettiği partiye; Kenan Doğulu-Beren Saat, Ozan-Ece Doğulu, Serenay Sarıkaya, Kenan Ece, Hatice Aslan, Yalın, Berrak Tüzünataç, Ceylan Çapa ve Meltem Cumbul gibi isimler katıldı. Dünyaca ünlü moda fotoğrafçısı Mert Alaş da partinin konukları arasındaydı. Yıldızlar geçidine sahne olan partide, ilginç bir olay da yaşandı. Partinin ev sahibesi Ceyda Balaban, gecenin ardından mekanda kullanılan göz şeklindeki lambaların bazı ünlü konuklar tarafından götürüldüğünü söyledi.

Instagram'daki sayfasından partiye katılanlara çağrıda bulunan Balaban, şu notu paylaştı: "Sevgili arkadaşlarım, partimdeki yuvarlak göz lambalarını alıp götürenlerin bana en kısa zamanda yollamalarını rica ediyorum. Lambalar eşantiyon değildi."

Yüksel YAVUZ/GÜNAYDIN

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.