Aşıklar galada ilk kez el ele

‘Aşk Sana Benzer’ filminin ilişkilerini gizleyen başrol oyuncuları Fahriye Evcen ile Burak Özçivit, filmin galasına ilk kez el ele katıldı.

Aşıklar galada ilk kez el ele

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'in başrollerini paylaştığı 'Aşk Sana Benzer' isimli filmin galası, önceki akşam Kanyon'da yapıldı. 'Çalıkuşu' isimli dizinin setinde başlayan ilişkilerini uzun süre gizleyen ikili, geceye ilk kez el ele katılıp gazetecilere poz verdi. Galaya; Tolga Çevik, Murat Boz, Neslişah Alkoçlar-Engin Altan Düzyatan, Bergüzar Korel-Halit Ergenç ve Merve Boluğur gibi isimler katıldı. Geceden notlar şöyle:

Burak Özçivit, filmle ilgili şöyle konuştu: "Kışın sıcacık bir film izlemek isteyen herkesi bekliyoruz. Aşkın tanımı da, bu aşkın hikayesinde gizli. Biz bir cümleyle yola çıktık." Ünlü oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Fahriye'ye 'Bir balıkçı ve bir dondurmacı kız hakkında hikayem var, ne dersin?' dedim. Şimdi buradayız."

Halit Ergenç-Bergüzar Korel çifti, "Burak ve Fahriye'yi çok seviyoruz ve bugün onları yalnız bırakmak istemedik" dedi.

Neslişah Alkoçlar, 'Diriliş: Ertuğrul' isimli dizi için sakallarını uzatan eşi Engin Altan Düzyatan ile ilgili şöyle konuştu: "Engin'e her şey yakışıyor, eminim daha uzun sakal da yakışacak."

Murat Boz, aşkla ilgili sorulara şöyle yanıt verdi: "Aşkı severim ama şu anda hayatımda kimse yok."

Tolga Çevik, gazetecilerin "Film çekmeyi düşünüyor musunuz?" sorularına esprili bir yanıt verdi: "Daha dün akciğer filmi çektik, çok da temiz çıktı."

Gökhan GÖKDUMAN/GÜNAYDIN

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.