Melekler kan kaybediyor

Yuvadan bir melek daha uçtu!

Melekler kan kaybediyor

Her yıl düzenlediği moda şovlarıyla büyük ilgi çeken iç giyim markası Victoria's Secret, iki ünlü meleğini peş peşe kaybetti. Markanın kreatif direktörü Ed Razek; Karlie Kloss ile Doutzen Kroes'un kendileriyle yollarını ayırdığını doğruladı. Dört yıldır VS meleklerinden biri olan Karlie Kloss ile altı yıldır markayla çalışan Doutzen Kroes, 2014 yıl sonu defilesinde son kez podyuma çıktı.

Ed Razek, iki meleğin ayrılmasıyla ilgili Instagram'da şu açıklamayı yaptı: "Doutzen, Avrupa'dan parlak bir teklif aldı. Bu, bizimle olan sözleşmesiyle çakışıyordu. Ajansının isteği üzerine, Doutzen'ın sözleşmesini feshettik. Herhangi bir anlaşmazlık yok. Doutzen, dünyadaki en hayranlık uyandırıcı insanlardan biri. Harika bir teklif aldı, ben de çok saygı duyduğum birine karşı adil olmak istedim." Razek, Karlie Kloss'un ise bir süre önce sessizce Victoria's Secret'a veda ettiğini belirterek "Karlie ile ilgili birçok soru aldım. En basit cevap; ayrılmamız gerekiyordu" dedi. Bugüne kadar Tyra Banks'ten Gisele Bündchen'e, Adriana Lima'dan Heidi Klum'a birçok ünlü modelin podyuma çıktığı Victoria's Secret defilesinde, bu yıl Cara Delevingne ve Miranda Kerr gibi isimler yoktu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.