Nişan kıyafeti satıldı

Neslişah Alkoçlar, eşi Engin Altan Düzyatan ile nişanlanırken giydiği Tuvana Büyükçınar imzalı gece elbisesini satışa çıkardı.

Nişan kıyafeti satıldı

Beymen, Toplum Gönüllüleri Vakfı'nın (TOG), İyi Kalpler Dükkanı'nı yeniden açmış ve cuma günü de ilk satışını gerçekleştirmişti. Beymen'in İstinyePark'taki mağazasında; Arzu Sabancı, Derin Mermerci Aydın, Feryal Gülman gibi birçok ünlü ismin bağışladığı gece elbiseleri 500 liradan başlayan fiyatlarla satılmıştı. İyi Kalpler Dükkanı'nda satılan kıyafetlerden birini de Neslişah Alkoçlar Düzyatan'ın bağışladığını öğrendim. Üstelik Neslişah Hanım, TOG yararına satılması için çok özel bir kıyafetini bağışlamış.

Neslişah Hanım, eşi Engin Altan Düzyatan ile geçen yıl 10 Mayıs'ta Sofa Hotel'de nişanlandığı gece giydiği şık elbiseyi, TOG'a destek olmak için gözünü kırpmadan vermiş. Neslişah Hanım'ın, bir hatıra olarak saklamak yerine yardım için bağışladığı elbiseyi Tuvana Büyükçınar dikmişti. Hatta nişanda yüzük takılma merasiminden hemen önce bu elbise yırtılmış, davetliler arasında bulunan Cem Hakko da Nişantaşı'ndaki Vakko'yu açtırıp Neslişah Hanım'a yeni bir elbise getirtmişti. Tuvana Büyükçınar imzasını taşıyan nişan kıyafetini kim, kaça aldı bilmiyorum ama TOG için böyle anlamlı ve özel bir elbiseyi bağışlayan Neslişah Alkoçlar Düzyatan'a kocaman bir alkış...

Bülent CANKURT

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.