Amerika'da doğum yaptı

Ünlü yaşam koçu Şeyda Coşkun, Amerika’da doğum yaptı.

Amerika'da doğum yaptı

Yaşam koçu Şeyda Coşkun ile işadamı Uğursay Yeğin'in, geçen yıl 22 Ağustos'ta apar topar nikah masasına oturmalarına neden olan bebekleri dünyaya geldi. Bebeklerinin ABD vatandaşlığı kazanması için doğuma Amerika'ya giden Şeyda Coşkun, geçtiğimiz perşembe sabah saatlerinde San Diego'da oğlunu dünyaya getirmiş. Çift, bebeklerinin isimini 'yürekli kişi' anlamına gelen Arat koymuş.

Coşkun; 'Çocuk da yaparım kariyer de' diyen kadınlardan Ayşe Kucuroğlu'nun, dört numarası Cenk'i ve beş numarası Selma'yı dünyaya getirdiği San Diego'daki hastaneyi ve doktoru tercih etmiş. Gelen haberlere göre annenin de, bebeğin de sağlık durumu iyiymiş. Bu arada hamile kaldıklarında alacakları kiloları kendine dert eden kadınların yüreğine bir su serpeyim... Herkesi iğne ipliğe çeviren, hamileliğinin ilk altı ayında topu topu altı kilo alan Coşkun, hamileliğini kaç kiloyla tamamlamış dersiniz? Hatırlarsanız; Çağla Şıkel son hamileliğinde 6.5, Ebru Şallı ise 7 kilo alarak çok konuşulmuştu. Peki herkesin, 'Hamileliğini en az kiloyla tamamlayan kişi' unvanını kazanacağını sandığı Şeyda Coşkun, sıkı durun tam tamına 13 kilo almış! Hamilelikte fazla kilo almayı dert edenlere duyurulur!

Bülent CANKURT

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.