30 yıl sonra nikah tazelediler

Selami Şahin ile eşi Didem Şahin, 30 yıl önce evlendikleri Baltalimanı Portaxe adlı mekanda sembolik olarak tekrar dünyaevine girdi.

30 yıl sonra nikah tazelediler

Selami Şahin ile eşi Didem Şahin, 30 yıl önce evlendikleri Baltalimanı Portaxe adlı mekanda sembolik olarak tekrar dünyaevine girdi. Çiftin nikah tazelediği törende şahitliklerini; çocukları Lider, Emirhan ve İrem Şahin yaptı. Sembolik nikahı Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar kıydı. 19 Mayıs 1985'te dünyaevine giren Şahin çiftini; Ceylan, Hakan Ural, Selçuk Ural, Işın Karaca, Orhan Gencebay- Sevim Emre gibi ünlü isimler yalnız bırakmadı. Selami Şahin, "İnşallah 30 sene sonra tekrar tören yaparız. Eşimi çok seviyorum" dedi. Yeniden gelinlik giyen Didem Şahin ise, "30 sene önce evimize hırsız girmişti ve gelinliğim çalınmıştı. O yüzden Tanju Babacan bu geceye özel yeni bir gelinlik dikti" dedi. Ünlü çift, nikah sonrası 30 yıl önceki nikah defterlerini yeniden aldı. Defteri alan Didem Şahin, eşinin ayağına bastı.

Gökhan GÖKDUMAN/GÜNAYDIN

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.