SABAH ve atv’ye ödül yağdı

Bu yıl 21’incisi gerçekleşen Altın Objektif Ödülleri’ne; SABAH gazetesi ve atv yapımları damga vurdu.

SABAH ve atv’ye ödül yağdı

Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) tarafından bu yıl 21'incisi düzenlenen Altın Objektif Ödülleri, önceki akşam CVK Park Bosphorus Hotel'de düzenlenen törenle sahiplerini buldu.

'KARADAYI' EKİBİNİN COŞKUSU

atv yapımlarının damga vurduğu gecede; 'Karadayı'; En İyi Dizi seçilirken, dizinin başrol oyuncuları Bergüzar Korel ile Kenan İmirzalıoğlu ise En İyi Kadın ve En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazandı. 'Karadayı' dizisinin bir diğer oyuncusu Funda Eryiğit ise, MGD Jüri Özel Ödülü'ne layık görüldü. Kenan İmirzalıoğlu ile Bergüzar Korel, tören salonuna kolkola girdi. 'Kertenkele' dizisinin yıldızı Timur Acar, En İyi Erkek Komedi Oyuncusu seçilirken, dizinin usta oyuncusu Şemsi İnkaya, Yaşam Boyu Onur Ödülü aldı. Atv ekranında 'Zahide ile Yetiş Hayata' programını sunan Zahide Yetiş, En İyi Kadın Program Sunucusu ödülünün sahibi oldu.

USTALARA ONUR ÖDÜLÜ

Özge Borak ve Emre Karayel'in sunuculuğunu üstlendiği, Elif Kaya'nın şarkılarıyla renk kattığı törende; Işıl Yücesoy, Hümeyra, Ayten Uncuoğlu, Atilla Özdemiroğlu ve Talat Bulut gibi usta isimler Yaşam Boyu Onur Ödülü aldı. L'era Fresca ana sponsorluğunda, Şişecam Topluluğu'nun tasarım markası Nude'un katkılarıyla gerçekleşen gecede Hande Yener ve İrem Derici gibi isimler de müzik alınında ödüllendirildi.

GÜNAYDIN'IN 6 ÖDÜLLÜ GURUR GECESİ

Törende; SABAH gazetesinden altı isim ödüle layık görüldü. GÜNAYDIN köşe yazarı Bülent Cankurt ile Gökhan Gökduman; En İyi Haber, Ömer Karahan ve Yüksel Yavuz; En İyi Fotoğraf, İlker Gezici ise En İyi Röportaj ödülünü kazandı. GÜNAYDIN köşe yazarı Yüksel Aytuğ da törende, Meslek Onur Ödülü'ne layık görüldü.

Gündüz kuşağının en iyisi

21. Altın Objektif gecesinde ödüle layık görülen programlardan biri de Beyaz TV'de yayınlanan 'Söylemezsem Olmaz' oldu. Program; Gündüz Kuşağı En İyi Program ödülünü kazandı. Ödülü; Sinan Özedincik, yapımcı Bilal Özbilge, editör Tansu Ceylan ve yorumcu Bircan İpek birlikte aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.