Onlar erdi muradına...

Murat Dalkılıç ile Merve Boluğur, önceki gün Adile Sultan Sarayı’nda yapılan düğünle dünyaevine girdi.

Onlar erdi muradına...

Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çiftinin beklenen düğünü, önceki akşam Adile Sultan Sarayı'nda gerçekleşti. Bir yıl ilişki yaşadıktan sonra ayrılan çift, beş aylık küslüğün ardından barışıp evlilik kararı almıştı. Çiftin düğününe; Sadettin Saran, Eda-Metin Özülkü, Bengü, Buse Terim-Volkan Bahçekapılı, Hakan Altun, İbrahim Büyükak, Eser Yenenler, Ceylan Çapa, Hatice Şendil, Eliz Sakuçoğlu, Özge Özprinçci-Burak Yamantürk ve Ayşe Hatun Önal gibi birçok ünlü isim katıldı. Dalkılıç'ın yakın arkadaşı Murat Boz'un, eski sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'nun konuklar arasında bulunması nedeniyle düğüne katılmadığı öğrenildi.

Gelin Boluğur ile damat Dalkılıç, nikah masasına Sting'in 'Desert Rose' şarkısı eşliğinde gitti. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın kıydığı nikahta, Boluğur'un şahitliğini Eliz Sakuçoğlu, Murat Dalkılıç'ınkini ise Gürdal Abacı ve Önder Altunbaş yaptı. Nikah töreni, basına kapalı gerçekleşti.

'AYAKKABI LİSTESİ UZAR GİDER'

Murat Dalkılıç, düğün sabahı yakın arkadaşlarıyla birlikte davul-zurna eşliğinde kız almaya gitti. Şarkıcı Berkay, bu renkli anları bir selfie ile ölümsüzleştirdi. Boluğur, baba evinden çıkarken Zeynep Erdoğan tasarımı bir elbise giydi. Öte yandan gelin Boluğur, nikah öncesi ayakkabısının altına bekar arkadaşlarının isimlerini yazdı. Boluğur, bu kareyi Instagram'da 'Ayakkabı merasimi başladı, liste uzar gider' notuyla paylaştı.

DÜĞÜNDEN NOTLAR

Kandilli'de oturan Ayşe Hatun Önal, evinin yakın olması nedeniyle düğün alanına yürüyerek gitti. Önal, gazetecilerin 'Elbisenizin etiketi dışarıda kalmış' uyarısına, "Düzeltsenize hainler!" diye esprili bir karşılık verdi. Önal, "Düğünün finalinde 'Kırcan mı belimi?' şarkısını söyleyeceğim" dedi.

Kırmızı elbisesiyle dikkat çeken Bengü, "Murat eski arkadaşım. Bu geceye özel bir kıyafet yaptırdım" dedi.

Eser Yenenler, "Üzgünüz; bir bekarı daha kaybettik. Kandırdılar çocuğu. Bekarlığa veda partisi de yapamadı, tırstı" diyerek Dalkılıç'a takıldı.

Derin yırtmaçlı bir elbise giyen Ceylan Çapa, düğüne sevgilisi Altuğ Leblebici ile birlikte katıldı.

Gökhan GÖKDUMAN/GÜNAYDIN

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.