Bade İşçil'in 2 milyon dolarlık serveti

Malkoç Süalp mutlu günlerinde Bade İşçil ile ortak kiraladığı kasayı geçenlerde açtırmış; annesine ait kelebek kolye, dört adet erkek saati ve oğulları Azur’un doğumunda gelen 40 gram altınının yerinde yeller estiğini görünce şok olmuştu.

Bade İşçil'in 2 milyon dolarlık serveti

''CANIMI KURTARMA PAHASINA KAÇTIM''

Bade İşçil kendini "Değerli eşyalar alarak kaçtığım söyleniyor. Evden çocuğumun birkaç parça eşyasıyla canımı kurtarma pahasına kaçtım. Hiçbir şey almadım. Bilirkişiler tespit etti. Alnım ak. Para avcısı değilim. Aksine Malkoç Süalp, ben bekarken reklamdan kazandıklarımı bile istiyor. Parasını ödediğim evi dahi bıraktım" sözleriyle savunmuştu.

''TEK KURUŞ VERMEDİ''

Malkoç Süalp'in avukatları dün şu açıklamayı yaptı: "Bade İşçil, 'Kafa koparıcı değilim' demiş. Ama Ulus Savoy'da 1 milyon 580 bin dolara alınan daire için kullanılan kredinin yarısının ödeme sorumluluğu kendisine ait olmasına rağmen tek kuruş vermedi. Malkoç Süalp kendisine kefil olduğu için 400 bin TL kredi geri ödemesi yaptı. Yine Maslak 42'de bulunan 425 bin dolarlık evin tüm ödemeleri Malkoç Süalp tarafından yapıldı. İşçil'in 'kişisel kazancımla ödedim' dediği BMW'nin parası için Malkoç Süalp, 14.05.2013'te banka hesabından 250 bin TL çekti."

İddiaya göre; Bade İşçil evli kaldığı dönemde toplam 2 milyon dolar servet yaptı.

Kaynak: Akşam

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.