Bir restorancıya gönül verdi

Uzun süredir kalbi boş olan Sevil Sabancı aşk orucunu bozdu!

Bir restorancıya gönül verdi

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Üyesi Sevil Sabancı'nın mutluluktan ayaklarının yerden kesildiğini öğrendim. Çünkü yaklaşık bir yıldır kalbi boş olan Sevil Hanım, beyaz atlı prensini bulmuş! Sevil Hanım; kızı Melisa'nın babası Eran Tapan'dan boşandıktan sonra dört yıl flört ettiği milli binici Sencer Can ve üç yıl flört ettiği genel cerrah Mehmet Tekinel ile ciddi ilişki yaşamıştı. Geçen yılın başında da bir süre Prof. Dr. Murat Karaçorlu ile flört eden Sevil Hanım, bu kez gönlünü bir restorancıya kaptırdı. Sevil Hanım, önce İtalyan zinciri Carluccio's'u ve ardından dünya devi Hard Rock Cafe'yi Türkiye'ye getirme başarısını gösteren Ferhat Ferhangil ile aşk yaşıyor.

AŞKINI GİZLEMİYOR

Sevil Sabancı; eski ilişkilerinin aksine, yaklaşık bir aydır flört ettiği sevgilisi Ferhat Ferhangil ile ilişkisini öyle gizli kapaklı da yaşamıyor. Çiçeği burnunda aşıkları, Contemporary Istanbul'un açılış akşamında ve ardından da Cem Yılmaz'ın film galasında görmüştüm. Ancak nasıl becerdi bilmiyorum ama Ferhat Bey'i, eski halinden yaklaşık 35-40 kilo eksik olduğu için tanıyamamıştım! Yakın çevrelerinden öğrendiğime göre Sevil Hanım'a da, yaklaşık iki yıl önce eşinden boşanan Ferhat Bey'e de bu ilişki iyi gelmiş. Umarım hep mutlu olurlar.

Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile Mayıs 2008'de İstanbul Park pistinde tur atma şansı yakalayan Ferhat Ferhangil, o dönem böyle kiloluydu.


Bülent Cankurt

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.