Otizmli çocuklar için eşe dosta hediye aldılar

Bin 500’ün üzerinde yardımseverin ziyaret ettiği şenlikte; iş, cemiyet ve sanat hayatından ünlü isimlerin hazırladığı ve vakıf yararına satışa sunulan özel yılbaşı sepetleri adeta kapışıldı.

Otizmli çocuklar için eşe dosta hediye aldılar
Sosyetenin yardım melekleri, önceki gün yine görev başındaydı. Bu kez otizmli çocuklara yardımcı olmak için bir araya geldiler. Artık geleneksel hale gelen Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Şenliği'ne yardım melekleri yine büyük ilgi gösterdi.

Sait Halim Paşa Yalısı'nda gerçekleşen şenliğe akın eden birçok ünlü isim, otizmli çocuklara yardım edebilmek için eşe dosta bol bol yılbaşı hediyesi aldı. 100'ü aşkın markanın stand açtığı şenliğe; söyleşi, seminer ve atölye çalışmaları da ayrı bir renk kattı. Şenliğin giriş ücreti, seminer ücretleri ve katılımcı firmalardan alınan payın tamamı, otizmli çocukların ihtiyaçlarının karşılanması için kullanılacak. Yardım meleklerine bir kez daha kocaman bir alkış...


Bülent Cankurt
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.