Bülent Cankurt / Life

Dillere destan bir düğünle evlenecekler

Bülent Cankurt / Life

İstanbul'un elitleri ile dünya starları Afyon'da buluşacak

İkbal Termal Otel ve İkbal Sucukları'nın sahibi Salim-Figen Pancar çifti, üç yıl önce görkemli bir düğünle büyük oğulları Çetin'i, Elif Uğur ile evlendirmişti. Öğrendim ki, şimdi de küçük oğulları Yakup'un mürüvvetini görmek için gün saymaya başlamışlar. Yakup Pancar ile üç ay önce Çırağan Sarayı'nda, önünde diz çöküp evlenme teklif ettiği sevgilisi Mina İpeker, üç gün üç gece sürecek bir düğün töreni ile evlenmeye hazırlanıyor. Çiftin, 29, 30 ve 31 Nisan tarihlerindeki düğün töreni, Çetin-Elif Pancar çiftininki gibi Afyon'daki İkbal Termal Otel'de gerçekleşecek...


DÜĞÜNE BREZİLYALI TOP MODEL DE GELECEK


İstanbul'un elitlerinin pek çoğunun, Yakup Pancar ile Mina İpeker'in mutluluğuna şahitlik etmek için Afyon'a gideceğini duydum. Başta Mina'nın New York'tan arkadaşı olan dünyaca ünlü Brezilyalı manken Ana Beatriz Barros olmak üzere pek çok dünyaca ünlü isim de düğüne gelecek. Bu arada üç gün üç gece sürecek düğünde, sır gibi saklanan pek çok sürpriz var. Sürprizlerden birini öğrendim; cuma günkü gençlerin partisinde, şimdilerde dünyanın en iyi müzik gruplarından biri olarak gösterilen Belçikalı elektronik pop grubu Oscar and the Wolf sahneye çıkacak. Artık diğer sürprizleri siz düşünün...



BİR DE AZERİ GELİNİMİZ OLDU



Ayşegül Gerçin'in Nejat Cinisli'den olan kızı Fulya Cinisli, 2014'te Levent Ceylan ile Venedik'te görkemli bir düğün töreni ile evlenmişti. Yıllar önce boşanan çift, önceki gün de oğulları Tolga Cinisli'yi baş-göz etmenin mutluluğunu yaşadı. Tolga Cinisli ile 1.5 yıldır flört ettiği Azeri sevgilisi Jale Demirchi, sadece çok yakın dost ve akrabalarının katıldığı minik bir törenle Park Şamdan'da evliliğe ilk adımı attı. Bu arada çiftin böyle mütevazı bir nikah töreni ile evlendiklerini de sanmayın! 9 Nisan'da gelinin memleketi Bakü'de de görkemli bir düğün yapacaklar. Yunanlı, Brezilyalı ve Uzakdoğulu derken, sosyeteye bir de Azeri gelin gelmiş oldu! Umarım bir yastıkta kocarlar.




İŞLERİ BÜYÜTÜYOR

​Ünlü spor adamı Semih Oktay'ın kızı Berna Oktay, spor tekstili alanında hızlı adımlarla ilerliyor. Ünlü bir markanın Türkiye temsilciliğini alan Berna Hanım, şimdi de bir mağaza açtı. Mağazasına, çocukları Lara ve Ares'in isimlerinden oluşturduğu 'Laressports' adını veren Berna Hanım, bir açılış daveti düzenledi. Açılışta Semih Oktay ile eski Türkiye Basketbol CEO'su İhsan Bayülken de hazır bulundu.


YAŞATMAK İÇİN ALIŞVERİŞ YAPIN!


Kansere karşı toplumu bilinçlendirmek ve kanser hastalarına destek olmak için kurulan Kansersiz Yaşam Derneği'nin 'Alışveriş Yaşatır' kermesinin üçüncüsü, bugün Raffles Hotel'de gerçekleşecek. 35 lira olan giriş bedeli ve stant kiralarından elde edilecek gelir, çocukların sağlık koşullarını iyileştirme ve Şişli Etfal Çocuk Onkoloji Bölümü'nü yenileme projelerine aktarılacak. Hadi sizin de çorbada tuzunuz olsun; dostlarınızı da alıp kermese gidin, çocukların mutluluğu için 'iyilikte' bulunun..

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.