Miss Estetik International, Macar güzeli oldu..

Bu sene 6.'sı gerçekleşen Uluslararası Miss World Next Top Model yarışması, 44 farklı ülkeden modellerin katılımıyla seçkin bir organizasyon eşliğinde yapıldı.

Miss Estetik International, Macar güzeli oldu..
Op. Dr. Bülent Cihantimur'un jüri üyesi olarak bulunduğu yarışma Lübnan'ın başkenti Beyrut'ta gerçekleşti.

Malta modeli 1. oldu

Beyrut ve dünya cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin ve Lord Faisal Abinasif gibi kraliyet ailesi üyelerinin davetli olarak katıldığı organizasyonda, Op. Dr. Bülent Cihantimur'un da aralarında bulunduğu seçkin jüri üyeleri Maltalı yarışmacı Jomes Virginiq'a birincilik tacını verdiler. Cihantimur'un kurucusu olduğu Estetik International Sağlık Grubu adına verilen Miss Estetik International ödülü ise, Macar model Laura Peto'ya gitti. Peto aynı zamanda yarışmanın 2.lik ödülünün de sahibi.

Miss Estetik International

Birçok güzellik yarışmasına jüri üyesi olarak davet edilen Cihantimur, Miss World Next Top Model yarışmasının, bu sektörde, dünyanın önemli organizasyonlarından birisi olduğunu ve Miss Estetik International ödülünü bundan sonra geleneksel olarak her sene seçeceklerinin müjdesini verdi. .
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.