100 öğrenciye burs

Mehmet Topal’ın eşi Selda Topal, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nin 50. kuruluş yıl dönümü nedeniyle öğrenciler için burs kampanyası başlattı.

100 öğrenciye burs

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi, 50'nci kuruluş yıl dönümünde futbolcu Mehmet Topal'ın eşi Selda Topal'ın öncülüğünde 50. Yılda 50 Tıp Fakültesi Öğrencisine Eğitim Bursu kampanyası başlatıldı. Kampanyaya spor, iş ve sanat dünyasından destek yağdı. 50 tıp öğrencisine bir yıllık burs kaynağı yaratılması hedeflenirken davet günü bu sayı 100'e çıktı. Selda Topal önceki gün Nişantaşı Develi Restaurant'da hem yeni yıl yemeği düzenledi, hem de fakültenin öğretim kadrosuyla, kampanyaya destek verenleri buluşturdu. Gecede futbolcu eşleri de Selda Topal'ı yalnız bırakmadı. Fenerbahçe'nin yıldızları Robin Van Persie'nin eşi Bouchra Van Persie, Simon Kjaer'in eşi Elina Kjaer, Volkan Demirel'in eşi Zeynep Demirel ve Ertuğrul Taşkıran'ın eşi Gözde Taşkıran'ın yanı sıra Beşiktaşlı Cenk Tosun'un eşi Ece Tosun da davete katıldı.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.