'Ceylan'a küsmedim'

Aslışah Alkoçlar, geçtiğimiz günlerde eski sevgilisi Hakan Sabancı ile yakın arkadaşı Ceylan Çapa birlikte görüntülenmesi hakkında konuştu: Küs değiliz. Böyle şeyler normal, aramız açılmaz.

'Ceylan'a küsmedim'

Aslışah Alkoçlar, önceki gün yakın arkadaşlarıyla birlikte Arnavutköy Balıkçısı'ndaydı. Mekan çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Alkoçlar, eski sevgilisi Hakan Sabancı ile yakınlaştığı için yakın arkadaşı Ceylan Çapa ile arasının açıldığı haberlerine açıklık getirdi. Sosyetik güzel, sosyal medya hesaplarından Ceylan Çapa'yı sildiği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını vurguladı, "Ceylan ile aramız açık değil, böyle bir şey yok, onu hâlâ sosyal medyadan takip ediyorum ve her gün telefonla konuşuyoruz. Bu tarz haberler çıkıyor ve artık normal karşılıyoruz" diye konuştu. "Ceylan Hanım'ın Hakan Bey'le yakınlaştığı yönünde çıkan haberler doğru çıkarsa onunla aranız açılır mı?" sorusu üzerine Alkoçlar, "Hayır, aramız açılmaz, böyle şeyler normal" yanıtını verdi.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.