Dört yıllık hazırlık

Darüşşafaka yararına önceki gece konser veren Tarkan’dan hayranlarına müjde: Dört yıldır çalıştığım pop albümümü sıcaklar gelince çıkaracağım. Şarkılar size layık olacak.

Dört yıllık hazırlık

Megastar Tarkan, önceki gece Volkswagen Arena'da Darüşşafaka yararına bir konser verdi. Biletleri haftalar öncesinden tükenen konserde, Tarkan'ı yaklaşık 6 bin kişi izledi. Yaza çok iddialı bir albüm çıkaracağını söyleyen Megastar, şöyle konuştu: "Bu gece eski ve yeni şarkılarımı karışık olarak söylüyorum. Fakat yeni albüm de yolda. Üzerinde üç-dört yıldır çalıştığım bir pop albümü geliyor. Albüm konusunda içim çok rahat; şarkılarım sizlere layık olacak. Yeni albümü, sıcaklar gelince çıkaracağım."

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de izlediği konserden elde edilen gelir, yeni kurulacak olan Darüşşafaka Sanat Merkezi'ne aktarılacak. Merkezde; piyano, keman, çello, saksafon, perküsyon odaları, şan eğitimi, resim, heykel atölyeleri ve drama salonu bulunacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.