Uludağ'da ikinci düğün

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz Aralık ayında Çırağan’da evlendirdiği kızı Sena Ağaoğlu ve damadı Koray Kırcal için önceki gün Uludağ’daki otelinde ikinci bir düğün daha yaptı.

Uludağ'da ikinci düğün

Sadece aile bireylerinin katıldığı nikah töreni için ünlü işadamı iki otel kapattı. Trabzon ve Türkiye'nin diğer illerinde yaşayan 2 bin akrabasını özel araç ve otobüslerle Uludağ'a taşıyan Ağaoğlu, misafirlerine düğüne özel Karadeniz yemekleri ikram etti. Nikah töreninin ardından 12 katlı dev bir pasta kesildi. Gecede Trabzonlu sanatçı Onay Şahin sahneye çıktı ve konukları yöresel şarkılarla coşturdu. Ünlü işadamı ikinci düğünle ilgili şunları söyledi: "Bütün ailemi Çırağan Sarayı' ndaki düğüne çağıramadığım için oldukça üzgündüm ve bu içimde uzun zamandır ukde olarak kalmıştı. Bu sebeple geleneksel Ağaoğlu aile buluşmamızı düğün ile taçlandırmaya karar verdim. Benim için asıl düğün bugün oldu. Allah bana, benim en değerli varlığım olan ailemle bugün bir arada olmayı nasip etti. Bugüne kadar çok fazla ödül aldım ama bu ödülün anlamı benim için çok başka." Ali Ağaoğlu, düğün gününün sabahında ise bin 500 Ağaoğlu üyesi ile dağ yürüyüşü yaptıktan sonra mangalın başına geçti. Aile bireyleri kemençeler ve zurna eşliğinde horon tepti. Misafirler, Ali Ağaoğlu'nun özel diktirdiği Ağaoğlu montları ile dağı adeta turuncuya boyadı.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.