Emniyete teşekkür

Feryal Gülman, evindeki ziynet eşyalarını çalan hırsızların kısa sürede yakalandığını belirtip İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne teşekkür etti.

Emniyete teşekkür

Cemiyet hayatının ünlü isimlerinden Feryal Gülman, önceki gün Instagram'da, evindeki hizmetlilerin ziynet eşyalarını çaldığını, fakat polisin çok kısa sürede hırsızları yakaladığını duyurdu. Gülman, yaşadıklarını şöyle anlattı: "Dün öğlen saatlerinde İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güven Timleri, evimden çaldıkları ziynet eşyalarımı Kapalıçarşı'da satmaya çalışan çifti suçüstü yakaladı. İnanılmaz belki ama evden çıktıktan iki saat sonra yakalanmışlardı. Çaldıkları eski telefonumdaki kayıtlarla bize ulaşan ekip; suçluları gereken işlemler için savcılığa yönlendirip eşyalarımı eksiksiz teslim ettiler. Ben buradan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne ve Güven Timlerine çok teşekkür etmek istiyorum. Bu yaşadığım olay polisimizin sağduyusunu bir kez daha kanıtladı. Evimizde güven içinde yaşamak çok önemli. Dikkatli olmak gerektiğini bugün bir kez daha anladım."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.