Bu ne kalabalık tatlım!

Yılmaz Erdoğan’ın yönettiği, Büşra Pekin, Gupse Özay, Şebnem Bozoklu, Serkan Keskin gibi isimlerin oynadığı Tatlım Tatlım filminin galası yapıldı.

Bu ne kalabalık tatlım!

Yılmaz Erdoğan'ın yazıp yönettiği 'Tatlım Tatlım' filminin galası, önceki akşam Uniq Hall'de gerçekleşti. Filmin oyuncuları Gupse Özay, Aylin Kontente, Büşra Pekin, Şebnem Bozoklu, Çağlar Çorumlu, Fatih Artman ve Serkan Keskin galada tam kadro hazır bulundu. Yılmaz Erdoğan ile Demet Akbağ'ın uzun yıllar sahnede oynadığı 'Haybeden Gerçeküstü Aşk' oyunundan beyazperdeye uyarlanan filmin galasına ünlü isimler de büyük ilgi gösterdi. Şükran Ovalı-Caner Erkin, Emel Müftüoğlu, Mahmut Tuncer, Müjde Uzman, Alper Kul, Barış Arduç, İrem Sak, Özge Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Funda Arar, Semih Kaya, Ali Sunal ve Hande Doğandemir; galanın konukları arasındaydı. Yılmaz Erdoğan; filmin hikayesinin 90'lı yıllarda Aktüel dergisi için yazdığı diyaloglara dayandığını söyledi: "Dergi yazıları önce kitap, sonra tiyatro oyunu, şimdi de film oldu. Çok yetenekli ve çok tatlı sekiz oyuncuyla çalıştım. Bu büyük bir keyifti." Erdoğan, Çağlar Çorumlu'nun babasının vefatı nedeniyle galaya katılamadığını belirterek "Tüm alkışlar Çağlar'a gitsin. Ona bir kez daha başsağlığı diliyoruz" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.