‘Cem film yaparsa güzel yapar’

Ebru Şallı ile 4 Haftada Süper Yaz Vücudu’ isimli bir DVD çıkaran Ebru Şallı, önceki gün İstinyePark’ta imza günü düzenledi.

‘Cem film yaparsa güzel yapar’

Hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Şallı, yakında kendi adını taşıyan mayo ve bikinileri piyasaya çıkaracağını söyledi. Oğullarının kendisini kıskandığını söyleyen güzel yıldız, "Çok şükür iki çocuğum var, bir daha evlenmeyi düşünmüyorum ama büyük konuşmayayım. Zamanında güzel bir evlilik yaptım, Allah olmayana versin" diye konuştu. Kısa bir ilişki yaşadığı Cem Yılmaz'ın yeni filmi 'Arif v 216' ile ilgili de konuşan Şallı, " Fragmanı izledim ve çok beğendim. Bence olay bir film olacak. Cem yaparsa çok güzel yapar" dedi. Şallı, "Cem Yılmaz'ın bir filminde oynamak ister misiniz?" sorusuna ise şu yanıtı verdi:"Uzayda pilates mi yapacağım? G.O.R.A.'da pilates güzel olurmuş aslında. Oyunculuk da yapabilirim; yapmadığım bir o kaldı." Güzel yıldız, eski sevgilisi Sinan Akçıl'ın kendisinin adıyla çektiği kredi borcunu ödemeye devam ettiği iddiasıyla ilgili ise "Bu çok tatsız bir konu" demekle yetindi.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.