‘Fahriye varsa ben hep varım’

Yönetmenliğini Ahmet Katıksız’ın yaptığı, başrollerini Murat Yıldırım ve Fahriye Evcen’in paylaştığı ‘Sonsuz Aşk’ filminin galası önceki akşam Cinemaximum Kanyon’da gerçekleşti.

‘Fahriye varsa ben hep varım’

Yapımcılığını Taff'ın üstlendiği, senaryosunu Deniz Akçay Katıksız'ın kaleme aldığı filmde; Yıldırım ile Evcen'in yanı sıra Fatih Al, Filiz Ahmet, Zeynep Özder, Nazlı Pınar Kaya, Didem İnselel ve Ege Aydan rol alıyor.

'FAHRİYE VARSA, VARIM'
Filmde 'Doktor Can' karakterine hayat veren Yıldırım, galada şöyle konuştu: "İlk bölümü daha çok romantik komediye yakın, ikinci bölümü de drama olan bir film yaptık. Filmde insanların önyargısı olmadan birbirini sevebileceğini, zaman kavramının sınırlarını insanların kendilerinin belirleyebileceğini anlattık." 'Zeynep' karakterine hayat veren ve gala gecesinde şıklığıyla dikkat çeken Evcen, "Ben bu filmi bir umut filmi olarak adlandırıyorum" dedi. Geçtiğimiz hafta Almanya'da Fahriye Evcen ile nişanlanan Burak Özçivit, bu özel gününde nişanlısını yalnız bırakmadı. Teklif gelirse birlikte bir projede rol almayı düşünebileceklerini belirten Özçivit, "Fahriye olduktan sonra seve seve, ben her zaman varım. O benim bir tanem, sonsuz aşkım" diyerek, nişanlısına iltifatlar yağdırdı. Sekiz aylık hamile olan Hatice Şendil, film galasına karnı burnunda haliyle katıldı. Eşi Burak Sağyaşar'ın eşlik ettiği oyuncu, "Heyecan ve sabırsızlık var ama ben bu halime çok alıştım" dedi. Orhan Gencebay, galaya hayat arkadaşı Sevim Emre ile birlikte katıldı. Şıklığıyla dikkat çeken usta sanatçı, "Murat'ı ve Fahriye'yi çok seviyoruz" dedi. Yıllardır sinema filmlerinden uzak olan Gencebay, "Müzikle uğraştığım için vaktim olmuyor ama olmasını isterim" diye konuştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.