Beş ay sonra barıştılar

Atv’nin fenomen dizisi ‘Eşkıyaya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da rol alan Meryem Uzerli, önceki akşam sevgilisi Alp Özcan ile Baltalimanı’ndaydı.

Beş ay sonra barıştılar

Geçtiğimiz yıl Şubat ayında başlayan ilişkilerini, Ekim ayında sürpriz bir şekilde noktalayan çiftin ayrılığı beş ay sürdü. Önceki gün akşam saatlerinde yürüyüşe çıkan Uzerli ile Özcan, el ele görüntü vererek barıştıklarını resmen ilan etti. Boğaz manzarası eşliğinde yürüyüş yapan çift, gazetecileri görünce şaşırdı. Uzerli, "Çok utanıyorum şu anda gerçekten. Biz kendi hayatımıza bakıyoruz, şimdi ne diyeceğimi bilemiyorum. Şaşırdık biraz" dedi. Sevgilisiyle barışmasıyla ilgili sorulara utangaç yanıtlar veren güzel oyuncu, "Özel hayatımızı teker teker anlatmayalım şimdi. Biz de bilmiyorduk barıştığımızı... Geçen gün barıştık" diye konuştu. Uzerli, 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın çekimlerinin çok iyi gittiğini belirterek "Dizimi çok seviyorum" dedi. Güzel oyuncu, geçtiğimiz hafta gittiği Suudi Arabistan'da başörtüsünü açtığı için kırbaç cezası alabileceği haberlerine "Bunlar kesinlikle yalan" yanıtını verdi.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.