‘İbrahim’den hediye istemiyorum’

Bugün 40 yaşına giren Demet Şener, boşanmak üzere olduğu İbrahim Kutluay’dan hediye beklemediğini söyledi: Yaşgünümü kız arkadaşlarımla kutlayacağım. İbrahim’den hediye beklemiyorum ve istemiyorum.

‘İbrahim’den hediye istemiyorum’

Eşi İbrahim Kutluay ile boşanma davası devam eden Demet Şener, önceki gün avukatı Aslı Hatemi ile Etiler'deydi. Martinez'de Hatemi ile yemek yiyen Şener, çıkışta soruları yanıtladı. Kızı İrem'in okul turnuvasında, oğlu Ömer'inse babası İbrahim Kutluay ile birlikte olduğunu söyleyen Şener, "Bugünü kendime ayırdım" dedi. Bugün 40 yaşına giren eski manken, "Büyük bir kutlama yapmayacağım; kız arkadaşlarımla öğle yemeği yiyeceğim" diye konuştu. Şener, gazetecilerin "İbrahim Bey size hediye alır mı?" sorusuna "Öyle bir jest veya hediye beklemiyorum, istemiyorum da" yanıtını verdi. Tedbir nafakasını ödemediği gerekçesiyle Kutluay hakkında 90 bin TL'lik icra takibi başlatan Şener, icra haberini yalanlayan eski eşine cevap verdi: "Öyle bir dava var; olmayan bir dava için 'Var' der miyiz? Duruşmalara ister gelir, ister gelmez; bu onun tercihi. Artık davalar hakkında konuşmak istemiyorum."

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.