Yedi saatlik yemeğe 6 bin lira hesap geldi

Bensu Soral-Hakan Baş, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Yağmur Tanrısevsin ve Merve Boluğur; önceki akşam hep birlikte Arnavutköy’deki Eftelya Balıkçısı’ndaydı.

Yedi saatlik yemeğe 6 bin lira hesap geldi

Ekip, akşam saatlerinde gittikleri mekandan sabaha karşı 03.00'te ayrıldı. Yedi saat süren yemeğin ardından masada küçük bir hesap krizi yaşandı. Masadaki erkekler, "Hesabı ben ödeyeceğim" diyerek birbirleriyle yarışırken, Hakan Baş tuvalete gitme bahanesiyle kasaya gidip 6 bin liralık hesabı ödedi. Yenenler ile Koç, yüklü bir bahşiş de bırakan Baş'ın bu jestini dillerine doladı. Mekandan sevgilisi Yağmur Tanrısevsin ile çıkan Oğuzhan Koç, yanlarına gelen çiçek satıcısı çocuğa "Sen çok yanlış adama geldin. Paramız yok ki bizim, hesabımızı bile Hakan Abi'n ödedi" diye espri yaptı. Hakan Baş ise çocuğa 100 lira verdikten sonra arabasına yöneldi. Ardından İbrahim Büyükak ile birlikte mekandan çıkan Eser Yenenler de "Hakan sağolsun hesabı ödedi. Biz de nasıl öderiz diye düşünüyorduk" dedi. Rol aldığı dizide vurulan ve diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak edilen Bensu Soral ise "Şu anda açıklama yapamam. Ölmeyebilirim de... Of çok zorda kaldım" dedi.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.