Ebru Gündeş aile dostlarıyla yemekte

Ebru Gündeş, önceki akşam Yeniköy’de görüntülendi.

Ebru Gündeş aile dostlarıyla yemekte

Eşi Reza Zarrab'ın Amerika'da tutuklanmasının ardından sahne harici hiçbir yerde görüntülenmek istemeyen Ebru Gündeş, önceki akşam Yeniköy'deydi. Cihan-Çiğdem Kamer çiftinin sahibi olduğu yalıda akşam yemeği yiyen sanatçıya, işadamının kızı Simay Kamer ve damadı Ahmet Uras da eşlik etti.

Ünlü şarkıcı, yalı çıkışı gazetecileri karşısında görünce bir hayli şaşırdı. Ebru Gündeş, "Herhangi bir organizasyon yoktu, Kamer Ailesi çok yakın dostlarım ve biz ara sıra bir araya gelip yemek yiyoruz. Normal şartlarda sizin haberiniz olmuyordu, sizi burada görünce şaşırdık" dedi. Etrafına gülücükler saçan Gündeş, albüm sorularına "Çalışıyoruz, inşallah sona erdiğinde haberiniz olur" yanıtını verdi. Ebru Gündeş- Reza Zarrab çiftinin boşanacağına dair söylentilerle ilgili, çiftin avukatları o dönem, "O konu tamamen kapandı" yorumunu yapmıştı. Gündeş, habercilerin "Reza Zarrab'la boşanacak mısınız? Yoksa bekleme kararı mı aldınız?" sorusuna yanıt vermeden uzaklaştı.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.