‘Kardashianlar’a rakip olduk’

‘Eski Sevgili’nin galasında Tolgahan Sayışman’ı ailesi yalnız bırakmadı. Sayışman “Kardashianlar’a rakip olduk. Sayışman’s diyebiliriz” diye espri yaptı.

‘Kardashianlar’a rakip olduk’

Tolgahan Sayışman ve Bade İşçil'in başrolü paylaştığı 'Eski Sevgili' filminin özel gösterimi önceki akşam Alkent'te yapıldı. Geceye Murat Yıldırım-İmane Elbani, Gökhan Keser ve Cem Belevi gibi ünlüler katıldı. Ailesi de Tolgahan Sayışman'ı bu önemli gecede yalnız bırakmadı. Sayışman'ın eşi Almeda Abazi, babası Haluk Sayışman, annesi Ayşe Sayışman ve kayınvalidesi Albana Abazi de filmi izledi. Baba Sayışman, "Çok güzel ve keyifli bir film izledik" derken anne Sayışman, "Umduğumdan daha iyi bir film izledim. Gerçekten beğendim" yorumunu yaptı. Bu sırada araya giren Tolga Sayışman, "Annem beni hayatımda en sert eleştiren kişidir. Hele 'Elveda Rumeli'yi yaptığımız dönemlerde neler çektiğimi anlatamam" dedi. Sayışman'ın, kayınvalidesi Albana Hanım'la olan samimiyeti de dikkat çekti. Albana Abazi, "Her zamanki gibi çok güzel bir filmdi" dedi. Ailesiyle birlikte poz veren Tolgahan Sayışman "Kardashianlar'a rakibiz. Sayışman's diyebiliriz" diyerek güldürdü.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.