'Yüzyılın Aşkı' görücüye çıktı

Sinan Akçıl, Serdar Ortaç’la ortak çalışması olan ‘Yüzyılın Aşkı’ şarkısını önceki gece tanıttı. Kendisine destek olan arkadaşlarına teşekkür eden ünlü müzisyen, davet ettiği halde yanında olmayan meslektaşlarına da sitem etti.

'Yüzyılın Aşkı' görücüye çıktı

Sinan Akçıl ile Serdar Ortaç'ın birlikte yazıp seslendirdiği 'Yüzyılın Aşkı' şarkısı, önceki akşam Les Ottomans'da tanıtıldı. Serdar Ortaç'ın Miami'de konseri olduğu için katılamadığı gecede, evsahipliğini Akçıl üstlendi. Davete; Demet Akalın-Okan Kurt, Fettah Can, Oğuzhan Koç ve İbrahim Büyükak gibi isimler katıldı. Eline mikrofonu alan Akçıl, "Bu özel günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız ve destek olduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim" dedi. Sevdiği herkesin yanında olduğunu belirten Akçıl, "Desteklediğim arkadaşlarım gelmedi. Farklı durumlar var ve o kendini biliyor, özellikle iki kişiyi özel davet ettim ve gelmediler. Bundan sonra benden, ona göre muamele görecekler" dedi. Otilla ile aşk yaşayan Sinan Akçıl, "Kendisi Bükreş'te konseri olduğunu için katılamadı, ben işini aksatmamasını söyledim. Ona sevgiler gönderiyorum" dedi. Geceden notlar ise şöyle:

Fettah Can ile eşi Cansu Kurtçu, "Sinan'ın çok güzel bir iş yaptığına inanıyoruz, ilk kez dinleyeceğiz" dedi. Dört aylık hamile olan Kurtçu, "Çok heyecan yok, dört aylık oldu ve henüz pek bir şey anlamadım" dedi.

Oğuzhan Koç ile İbrahim Büyükak, tanıtıma birlikte katıldı. Çok keyifli olan ikili, "Sinan'a desteğe geldik, kendisini severiz" dedi. Demet Akalın'ın "3 Adam'ı sevmiyorum" lafını hatırlatan gazetecilere kaçamak yanıt veren ikili, "Siz çok fenasınız, ortalığı karıştırmaya mı çalışıyorsunuz?" dedi.

Günaydın

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.